4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Resimde gizlenmiş kadın dedektifi bulan rekor kırıyor! 20 saniyede hiç kimse farklı emojiyi bulamadı!

Dedektif emojilerinden oluşan bu optik illüzyonda farklı olanı bulmak neredeyse imkansız. Bu zorlu zeka oyununda 20 saniye içinde farklı emojiyi bulmanız halinde rekor kırabilirsiniz. Görselde yer alan dedektif emojilerinden birisi diğerlerinden farklı. Araştırmalar, bu optik yanılsama testini başarıyla geçenlerin IQ seviyesinin yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Bakalım bu zorlu testte farklı emojiyi bulabilecek misiniz?

18 Kasım 2022 Cuma 14:53 - Güncelleme:
Resimde gizlenmiş kadın dedektifi bulan rekor kırıyor! 20 saniyede hiç kimse farklı emojiyi bulamadı!

Emojilerden oluşan optik illüzyon fotoğrafında 20 saniye içerisinde farklı olanı bulan kişilerin üstün zeka testini başarıyla geçtiği iddia ediliyor. Dünya çapında popüler olan bu optik illüzyon örneğinde resminin içinde yer alan bir dedektif diğerlerinden farklı. Bu zeka testinde henüz verilen sürede kimse farklı objeyi bulamadı. Bakalım dedektifler arasına gizlenmiş farklı kişiyi görebilecek misiniz?

20 SANİYEDE FARKLI OLAN EMOJİYİ BULUN!

Bu zeka testinde resimde gizlenmiş yılanı 20 saniyede bulmanız isteniyor. Söz konusu görseldeki kaplumbağaların yoğuunluğu ve yeşil rengin yoğunlukta olması cevaba ulaşmanızı epeyce zorlaştırıyor.

Bu arada, beyin jimnastiği hayranları, rekor sürede resimde gizlenmiş yılanı bulmak için mücadele ederken bu zorlu bulmacada benzer öğeler kafa karıştırıyor. Hemen şimdi aşağıdaki görseli dikkatle inceleyip ve yılanı bulmaya çalışın.

Araştırmalar, optik illüzyonların insan beyninin gelişmesine yardımcı olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca, beyin için egzersiz yaparak gözlem becerilerinizi geliştirmenizi sağlar. Algı ve gözlem becerilerinizi test etmek için aşağıdaki görseli dikkatle inceleyip gizlenmiş diğer emojiyi bulmaya çalışın.

Testi çözmeye çalışanlar emojileri incelerken, farklı olan dedektifin kusursuz bir şekilde saklanmasından dolayı ayırt etmekte zorlanabilirler.

Ve farklı olanı tespit etmek inanılmaz derecede zor olduğu için yakından bakmanız gerekecek.

Resimde çok sayıda dedektif emojisi bulunuyor ancak dikkatle yüzlerine bakıldığında farklı olanı bulmak mümkün. Tabii bunu 20 saniyede yapabilmek oldukça güç. Verilen sürede farklı olanı bulamadınız mı? İşte size bir ipucu: Resmin sağ tarafına bakmalısınız.

İŞTE CEVAP

Yakından bakarsanız, dedektiflerden birinin kadın olduğunu fark edebilirsiniz. Kadın dedektifin görünüş olarak farkı ise saçının ve yüzünün diğerlerinden daha uzun olması.

Kadın dedektifi 20 saniye içinde bulanlar kendilerine rekortmen diyebilir.

'Samanlıkta iğne aramak' isteyenler buraya! Süre dolmadan görenin IQ'su 132 çıkıyor!

17 saniyede yılanı bulanlar süper zekalı! 12 kişiden birisi bile resimde gizlenmiş yılanı bulamadı!

Keskin gözlü insanların bile sadece %5'i görebiliyor! Farklı uçağı 10 saniyede bulan Sherlock'tan daha zeki!

Star Gazetesi