25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Arefe günü mesajları resimli 2021! Dualı, anlamlı Arefe günü ile ilgili mesajlar

Kurban Bayramı öncesinde Arefe günü mesajları resimli 2021 yoğun olarak paylaşılmaya başlandı. Arife (Arefe), Arapça'da herhangi bir dini bayramdan önceki güne verilen addır. Arefe günü sevdiklerine mesaj göndermek isteyenler en güzel, resimli, Dualı, anlamlı Arefe günü ile ilgili mesajları haberimizde derledik. İşte sosyal medya ve Whatsapp üzerinden paylaşılabilecek Arefe günü mesajları resimli 2021

19 Temmuz 2021 Pazartesi 10:34 - Güncelleme:
Arefe günü mesajları resimli 2021! Dualı, anlamlı Arefe günü ile ilgili mesajlar

Arefe günü mesajları yoğun ilgi görüyor. Peygamber efendimiz "Arefe gününe hürmet ediniz! Çünkü Allah Teâlâ'nın kıymet verdiği bir gündür." buyurmuştur. Müslümanlar Kurban Bayramı öncesinde Dualı, anlamlı Arefe günü ile ilgili mesajlar paylaşarak sevdiklerine bu günün önemini hatırlatıyorlar. İşte en güzel Arefe günü mesajları resimli ve Hadisli gönderiler.

Resimli, dualı arefe günü mesajları 2022! En güzel Cuma ve Arefe mesajları

AREFE GÜNÜ MESAJLARI RESİMLİ

Arefe gününe hürmet edin! Arefe, Allah'ın kıymet verdiği bir gündür.)[Deylemî]

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günler dileğiyle. Arefe gününüz kutlu olsun.

- Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Arefe gününüz kutlu olsun.

- Sizlere en güzel ve coşkulu olan bayramları müjdeleyen bugünde en güzel bayramlara erişebilmeniz duasıyla. Arefe gününüz kutlu olsun.

Dostlukların birleştiği, kardeşliğin hiç bitmediği, nice güzel bayramları muştulayan Arefe gününüz mübarek olsun

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli arefe dileğiyle.

- Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Arefe Gününüz Kutlu Olsun.

- Sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir bayram yaşamanız dileklerimle. Arefe gününüzü ve şimdiden bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Arefe gününüz kutlu olsun.

En güzel bayramlara hep birlikte sağlıkla ve huzurla erişebilmek duasıyla.. Arefe gününüz mübarek olsun.

Kurban Bayramı'nın müjdeleyicisi arefe gününüz kutlu olsun.

Arefe gününüzü kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice güzel günlere erişmenizi Allah'tan niyaz ederiz.

Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Arefe Gününüz Kutlu Olsun.

Hayatınızdaki tüm bekleyişlerin arefe günü bayramı beklediğiniz gibi olması dileklerimle.

Duanın hayırlısı arefe günü yapılan duadır. Bayrama kavuşmanızı dileyin...

Ebu Hureyre (Allah Ondan razı olsun)'den rivayet edildiğine göre Rasûlullah (sallallahu aleyhi vesellem) şöyle buyurdu:"Allah'ın cehennemden en fazla kulunu âzâd ettiği gün Arefe günüdür."(Müslim, Hac, 436)

- Heyecanla bayramı gözlediğimiz bugünde son orucunuz kabul, bekleyişleriniz hayırlara vesile olsun, arefe gününüz kutlu olsun.

Heyecanla bayramı gözlediğimiz bugünde kurban bayramınız kutlu, bekleyişleriniz hayırlara vesile olsun, arefe gününüz kutlu olsun.

"Her kim Allah (Celle Celâluhû) rızâsı niyetiyle Arefe gününde sadaka verirse, Allah Te'âlâ o kişiden bunu kabul eder ve bu, sene boyunca veremediği bütün sadakaların sevabına yetişmiş olur." (Hakimü't-Tirmizî, Esrâru'l-Hac.)

Arefe günü, kulağına, gözüne ve diline sahip olan mağfiret olur.[Taberanî]

- Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu günde yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Arefe gününüz kutlu olsun.

Sizlere en güzel ve coşkulu olan bayramları müjdeleyen bugünde en güzel bayramlara erişebilmeniz duasıyla. Arefe gününüz kutlu olsun.

Bugünün feyiz ve bereketi üzerinizden eksik olmasın. Niyetleriniz makbul, amelleriniz kabul olsun. Arefe gününüz kutlu olsun.

- Bugün arefe! Mükâfatından mahrum kalmayalım. Hayırlısı ile bayrama kavuşmak dileğiyle...

Sizlere en güzel ve coşkulu olan bayramları müjdeleyen bugünde en güzel bayramlara erişebilmeniz duasıyla. Arefe gününüz kutlu olsun.

- Arefe gününüzü kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice güzel günlere erişmenizi Allah'tan niyaz ederiz.

Arefede bankalar çalışıyor mu 2021?

Arefe günü kargolar kaça kadar açık?

Bayram namazı kaçta kılınacak? Diyanet 2021 Kurban Bayramı namaz saatleri