24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda Harley Quinn oldu!

Tuba Büyüküstün, rol aldığı Sefirin Kızı dizisinde bir sahne gereği çizgi roman karakteri Harley Quinn'e dönüştü. Tuba Büyüküstün, dizideki bir sahne gereği çizgi roman karakteri Harley Quinn'e dönüşerek herkesi şaşırttı. Kılık değiştiren Büyüküstün'ü görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

1 Mart 2021 Pazartesi 12:02 - Güncelleme:
Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda Harley Quinn oldu!

Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin yeni başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, dizideki bir sahne gereği çizgi roman karakteri Harley Quinn kılığına büründü. Marley karakteri Joker'in kız arkadaşı olan Harley Quinn son zamanların en çok izlenen filmleri arasında yer almıştı. Sefirin Kızı'nda Mavi karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün'ün bu hali izleyenleri şaşırttı.

Ünlü oyuncu, makyaj ve özel kostümle, efsane çizgi roman serisindeki Batman'in düşmanı Joker'in kız arkadaşı Harley Quinn'e tıpatıp benzetilmeye çalışıldı.

Yapımına NGM ve O3 Medya'nın birlikte imza attığı "Sefirin Kızı", pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Dizinin yeni bölümünde, özel bir sahne gereği kılık değiştiren ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, herkesi şaşkına çevirdi.

Makyaj ve özel kostümle, efsane çizgi roman serisindeki Batman'in düşmanı Joker'in kız arkadaşı Harley Quinn'e tıpatıp benzeyen Büyüküstün, herkesi ekran başına kilitledi..

Sefirin Kızı 42.bölüm izle!

Sadakatsiz kadrosuna yeni oyuncu dahil oluyor!

Hekimoğlu dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya katıldı