28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

12 Nisan reyting sonuçları: Kraliçe, Kuruluş Osman, Adım Farah reyting sıralaması

12 Nisan 2023 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam televizyonlarda; Kraliçe, Kuruluş Osman, Beşiktaş-Atletico Madrid maçı, Gönül Dağı, Adım Farah ve Survivor 2023 yarışması ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Çarşamba akşamı en çok ne izlendi? İşte 12 Nisan reyting sonuçları

13 Nisan 2023 Perşembe 09:32 - Güncelleme:
12 Nisan reyting sonuçları: Kraliçe, Kuruluş Osman, Adım Farah reyting sıralaması

12 Nisan reyting sonuçları açıklandı. Kanal D'de Kraliçe, ATV'de Kuruluş Osman, Fox TV'de Adım Farah dizilerinin yeni bölümleri yayınlanırken, TRT1'de Gönül Dağı, Show TV'de Aile dizilerinin tekrar bölümleri ekranda yer aldı. Kanal D'de "Cumhurbaşkanı Özel Yayını" yayınlanırken, TV8'de Survivor 2023, Star TV'de 'Türkiye İçin Hep Birlikte' yardım kampanyası kapsamında Beşiktaş-Atletico De Madrid maçı ekrana geldi. Peki dün akşam en çok ne izlendi? İşte 12 Nisan 2023 reyting sonuçları

12 NİSAN 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

12 Nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada Atv'de izleyiciyle buluşan "Kuruluş Osman", 2. sırada "Atv Ana Haber", 3.sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Kuruluş Osman", 2.sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber", 3.sırada Fox TV'de yayınlanan "Adım Farah" yer aldı.

Kanal D'de yayınlanan "Cumhurbaşkanı Özel Yayını" Total'de 13., AB'de ise 5. sırada yer alırken, Star TV'de ekrana gelen "Beşiktaş-Atletico Madrid Dostluk Karşılaşması" Total'de 10., AB'de 13. sırada yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.

Kuruluş Osman 121.bölüm izle full hd tek parça!

Ben Bu Cihana Sığmazam 26 bölüm izle full hd tek parça!

Aile 6. Bölüm full izle Puhu Tv, Show Tv!