20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

26 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Dünün reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

26 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan İbo Show, Kuzey Yıldızı, Sen Çal Kapımı, Gönül Dağı, Bir annenin günahı ve MasterChef program ve dizilerin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği dünün reyting sonuçları neticesinde belli oldu. Reytingler TİAK (Televizyon izleme araştırmaları kurumu) tarafından Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Cumartesi akşamı reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 26 Aralık 2020 reyting sonuçları…

27 Aralık 2020 Pazar 09:21 - Güncelleme:
26 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Dünün reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

Reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı belli oldu. Cumartesi akşamı ekranlarda; İbo Show, Kuzey Yıldızı, Sen Çal Kapımı, Gönül Dağı, Bir annenin günahı ve MasterChef Türkiye yayınlandı. Bu yapımlardan hangisinin daha fazla izlendiği, dünün reyting sonuçları TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Günlük Reyting sonuçları; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki dünün reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? 26 Aralık 2020 Reyting sonuçları

Cumartesi günü TRT 1 'de Gönül Dağı, Show Tv’de Kuzey Yıldızı ilk Aşk, Star Tv’de İbo Show, FOX Tv'de ise Sen Çal Kapımı dizisi, izleyenleriyle buluştu. Öte yandan Tv8 ekranlarında ise Masterchef Türkiye’de lezzet yarışı ekranlara konuk oldu. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Reyting sonuçları sayesinde, dün akşam en çok hangi dizi veya programın izlendiği belli oluyor.

26 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

26 Aralık tüm kanallara ait reyting sonuçları açıklandı.

Cumartesi reyting sıralaması ise şöyle;

Total'de birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Kuzey Yıldızı İlk Aşk, üçüncü sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

AB Grubunda birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncü sırada Masterchef Türkiye yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 GONUL DAGI TRT 1

2 KUZEY YILDIZI ILK ASK SHOW TV

3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

4 SHOW ANA HABER SHOW TV

5 KUZEY YILDIZI ILK ASK (OZET) SHOW TV

6 GONUL DAGI (OZET) TRT 1

7 IBO SHOW STAR TV

8 MASTERCHEF TURKIYE TV8

9 HABER ONU SHOW TV

10 IBO SHOW OZET STAR TV

AB İLK 10 PROGRAM

1 GONUL DAGI TRT 1

2 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

3 MASTERCHEF TURKIYE TV8

4 IBO SHOW STAR TV

5 GONUL DAGI (OZET) TRT 1

6 HABER ONU SHOW TV

7 SHOW ANA HABER SHOW TV

8 SEN CAL KAPIMI FOX

9 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV

10 IBO SHOW OZET STAR TV

Sen Çal Kapımı 24. bölüm izle!

Ramo 26. bölüm izle!

Hercai 53. son bölüm Youtube izle!