5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Şenol Güneş'in kararı İngiltere'yi salladı! Dele Alli'nin kariyeri dip yaptı

Dele Alli, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in gözüne bir türlü giremeyince Ankaragücü maçında kendisini 21 kişilik kadronun dışında buldu. Dele Alli hakkındaki bu karar İngiliz basınında da gündem oldu. İşte detaylar...

Star Gazetesi7 Mart 2023 Salı 09:33 - Güncelleme:
Şenol Güneş'in kararı İngiltere'yi salladı! Dele Alli'nin kariyeri dip yaptı

Beşiktaş'ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı dünya yıldızı Dele Alli'nin, siyah beyazlı kulüpteki kariyeri fiyaskoyla sonuçlanmak üzere...

DELE ALLI SAKATLIĞI OLMAMASINA RAĞMEN KADROYA ALINMADI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, zaman zaman basın önünde eleştirdiği İngiliz futbolcuyu geçtiğimiz pazar günü oynanan Ankaragücü maçının kadrosuna da almadı. Alli'nin sakatlığı bulunmamasına rağmen antrenmanlardaki yetersiz performansı nedeniyle maç kadrosuna alınmadığı öğrenildi.

Galatasaray'ın eski futbolcusundan sürpriz transfer! Futbola veda etmişti ama...

"KARİYERİ YENİ BİR DİP YAPTI"

Everton'da sezon başında kadroda düşünülmediği için Beşiktaş'a kiralanan orta saha oyuncusu için İngiliz basınında "Kariyer gidişatı yeni bir dip yaptı" yorumu yapıldı.

Ve Kerem Aktürkoğlu transferi hayırlı olsun! Yeni adresi belli oldu...

SEZON SONUNDA YOLLAR AYRILIYOR

Siyah beyazlı kulüp, ocak ayında Dele Alli'nin sözleşmesini feshetmeye çalışmış ancak 26 yaşındaki oyuncu ayrılmaya yanaşmamıştı. İngiliz futbolcunun sözleşmesinde opsiyon maddesi olmasına rağmen Beşiktaş bu seçeneği kullanmayacak ve Dele Alli sezon sonunda Everton'a geri dönecek.

Star Gazetesi