18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Derbinin hakeminden skandal hata! MHK Başkanı küplere bindi

Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi Zorbay Küçük, geri pas kararı sonrası yaptığı hatalı uygulamayla MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun tepkisini çekti. Zorbay Küçük'e sezon sonuna kadar maç verilmeyeceği iddia edildi.

Fanatik4 Nisan 2022 Pazartesi 10:36 - Güncelleme:
Derbinin hakeminden skandal hata! MHK Başkanı küplere bindi

Trabzonspor - Beşiktaş maçındaki skandal kararı nedeniyle spor kamuoyu ve hakem yorumcularının tepkisi alan FIFA kokartlı Zorbay Küçük sezonu kapattı! Trabzon'da oynanan mücadelenin ikinci yarısında Hüseyin Türkmen'in Uğurcan Çakır'a verdiği geri pas sonrası düdük çalmasına rağmen atışı yanlış yerden kullandıran Zorbay Küçük, MHK'nın da tepkisini aldı.

Süper Lig maçında ortalık karıştı!

KURALI YANLIŞ UYGULAYINCA...

Fanatik'in haberine göre; mücadele sonrası kurala uymadığı hakem yorumcuları tarafından dile getirilen ve başta Beşiktaşlılar olmak üzere futbolseverlerin tepkisini alan FIFA kokartlı genç hakemin kızağa çekileceği öğrenildi.

Rıdvan Dilmen'den sürpriz çıkış! "Batshuayi Fenerbahçe'ye gelsin"

GÜNDOĞDU KÜPLERE BİNDİ

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun, skandal hata sonrası adeta küplere bindiği ve yakın çevresiyle gece geç saatlerde yaptığı görüşmelerde de bu rahatsızlığını dile getirdiği ileri sürülüyor.

MHK'nın bugün ve yarın kulüplerden gelecek olası itirazı bekleyeceği, itiraz dilekçesi gelmese daha Zorbay Küçük'ü sezonun geri kalan kısmında görevlendirmeyeceği ifade ediliyor.

Fenerbahçe idmanında sürpriz isim! 18'lik yetenek...

DAHA ÖNCE DE TARTIŞILMIŞTI

Bu sezon MHK'nın gözde isimlerinden olan Küçük, daha önce de futbolcularla saha içinde yaşadığı diyaloglar nedeniyle eleştirilerin odak noktasına oturmuş ancak MHK tarafından düzenli olarak görevlendirilmeye devam etmişti.

  • Trabzonspor - Beşiktaş
  • Zorbay Küçük
  • geri pas
  • Ferhat Gündoğdu