20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Stuttgart'tan Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'a yeni teklif yolda

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz'ı gündemine alan Stuttgart, siyah beyazlı yönetim tarafından reddedilen 7.5 milyon avroluk teklifini yükseltmeyi planlıyor.

Takvim6 Nisan 2022 Çarşamba 16:54 - Güncelleme:
Stuttgart'tan Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'a yeni teklif yolda

Beşiktaş'ta sezonun bitimiyle birlikte yuvadan uçması beklenen Rıdvan Yılmaz'a bir kulüp daha talip oldu. Alman kulübü Stuttgart, 20 yaşındaki genç sol bek için Siyah- Beyazlı yönetime 7.5 milyon avro civarında bir teklif sunmuş Beşiktaş yönetimi ise Rıdvan Yılmaz için 10 milyon avro talep etmişti.

Süper Lig maçında ortalık karıştı!

STUTTGART RIDVAN YILMAZ'DAN VAZGEÇMİYOR

Gelen son bigilere göre Stuttgart scoutı Sascha Koch, Rıdvan Yılmaz'ı izledi ve olumlu rapor verdi. Alman kulübü ile Beşiktaş arasında görüşme trafiği hızlanacak. İki kulübün yetkililerinin önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecekleri öğrenildi.

Fenerbahçe idmanında sürpriz isim! 18'lik yetenek...

FRANSA'DAN DA TALİP VAR

Bu arada Rıdvan Yılmaz için Fransa Ligi'nden de talip olduğu ve bu kulüplerin tekliflerinin de masada olduğu ancak en çok ilgilinin yine Stuttgart'tan olduğu da gelen haberler arasında.

Galatasaray'da tarihi operasyon! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor

FİYAT YÜKSELECEK

Stuttgart'ın daha önce teklif ettiği 7.5 milyon avronun üzerine çıkma ihtimalinin yükseldiği de ifade ediliyor. Beşiktaş'ın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük katkısı olan Rıdvan, bu sezon 28 resmi maçta görev yaptı.

Beşiktaş'ta golcü operasyonu! Listede 3 isim var

CAN BOZDOĞAN'I DA BEĞENDİLER

Öte yandan Rıdvan ile birlikte Stuttgart'ın Can Bozdağan'ı da Trabzonspor maçında takip ettiği ve beğendiği öğrenildi.

Sergen Yalçın sessizliğini bozdu! 'Hepsini anlatacağım'

RIDVAN YILMAZ 25 MAÇTA OYNADI

Bu sezon 28 resmi maçta forma giyen Rıdvan Yılmaz, bu maçların 22'sinde ilk 11'de görev yaptı. Sadece 6'sında oyuna sonradan dahil oldu.