16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Tolgay Arslan Süper Lig'e dönüyor

Trezeguet, Pizzi, Serdar Gürler, Salih Uçan ve Emre Çolak gibi önemli isimleri kadrosuna katan Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun isteğiyle Tolgay Arslan'la da anlaşmaya vardı.

Akşam20 Şubat 2022 Pazar 11:14 - Güncelleme:
Tolgay Arslan Süper Lig'e dönüyor

Transferde büyük oynayan Emre Belözoğlu bir yıldızı daha kadrosuna kattı. Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun ısrarla istediği Tolgay Arslan ile yeni sezon için el sıkıştı. Udinese ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tolgay Arslan, Trabzonspor'un da gündemine gelmiş hatta Bordo-Mavililerin oyuncuyla anlaşma sağladığı iddia edilmişti.

Tolgay Arslan'ın yıkıldığı an! "Pepe Reina'yı titretti"

EMRE BELÖZOĞLU TOLGAY ARSLAN'I KAPTI

Ülkemizde daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen Tolgay Arslan, sezon sonunda Süper Lig'e geri dönüyor. Udinese ile sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Başakşehir ile anlaşma sağladı. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Emre Belözoğlu'nun özel isteğiyle transfer edilen Tolgay Arslan, gelecek sezondan itibaren Turuncu-Lacivertliler için ter dökecek.

Tolgay Arslan İtalya'yı salladı! "Sahanın en iyisi..."

TOLGAY ARSLAN'IN UDINESE KARNESİ

Udinese formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda toplam 23 maça çıkan Tolgay Arslan 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 2,5 milyon euro.

Farklı galibiyete Tolgay Arslan damgası! "Geçilmez bir duvar"

FENERBAHÇE'YE 3,2 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

2015 yılında Beşiktaş'ın 450 bin euro karşılığında transfer ettiği Tolgay Arslan, 4 yıl Siyah-Beyazlı formayı giydikten sonra 3,2 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı-Lacivertlilerde bekleneni veremeyen tecrübeli orta saha, 2020-21 sezonu başında Udinese'nin yolunu tutmuştu.