Tüm Yazarlar
Zeynep Bayramoğlu Yazıları
YPG'nin uluslararası medya desteği
Zeynep Bayramoğlu
Haber çerçeveleri Trump'ın çıkışlarına rağmen yerleşik Amerikan bürokrasisinin söylemi üzerinden yapılmakta buna bağlı olarak vekalet savaşının saha unsuru YPG meşrulaştırılmaktadır. Bu çıkarımlar göz önüne alındığında Amerikan'ın Suriye'de YPG'den vazgeçmesi kısa vadede mümkün görülmemektedir.
Kirli çamaşır kalmasın!
Zeynep Bayramoğlu
Kirli Çamaşır Kalmasın” “Deterjan bizden, gelin çamaşırlarınızı burada yıkayın” “Sizi ve çocuklarınızı ücretsiz servislerle evlerinizden alıyoruz, evlerinize bırakıyoruz”
Seküler terör örgütlerinde şiddet ve kadın imgesi
Zeynep Bayramoğlu
Özgürleşmek isteği ile dağa giden kadın hem suça bulaşması hem de dağda yaşadığı şiddet nedeniyle geri dönememekte. Tecavüz ve tacizin örgüt içinde kadını hizaya getirmek için bir yöntem olarak kullanıldığı sağ kurtulanların ifadelerinde belirtiliyor.
Seküler terör örgütlerinde şiddet ve kadın imgesi
Zeynep Bayramoğlu
Özgürleşmek vaadiyle kandırılarak dağa giden kadın hem suça bulaşması hem de dağda yaşadığı şiddet nedeniyle geri dönememekte. Tecavüz ve tacizin örgüt içinde kadını hizaya getirmek için bir yöntem olarak kullanıldığı sağ kurtulanların ifadelerinde belirtiliyor.
Ortadoğu: Eyyüb’ün neşesi ve çilesi
Zeynep Bayramoğlu
3 Mayıs 1808’de Principe Pio Dağı’nda kurşuna dizilenlerle, 14 Ağustos 2013’te Rabiatu’l-Adeviyye’de kurşuna dizilenler hep aynı çilenin, hep aynı hüznün evlatları. Nihayet yeryüzünün bütün gözyaşları aynı renktir ve tek millettir bütün ağlayanları.
Reklam veren de alan da bizdendir!
Zeynep Bayramoğlu
Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu yeni bir tartışma başlattı.