25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Alev Alev 2. bölüm izle Puhu Tv!

Show Tv'nin yeni dizisi Alev Alev'in 2. bölümü yayınlandı. Kadınların hayatta kalma mücadelesini konu alan dizi, 3 ayrı kadının hayatlarını ve kadın olmanın zorluklarını anlatıyor. Özellikle Demet Evgar'ın başarılı oyunculuğunun ön plana çıktığı dizi, izleyenleri derinden etkiledi. Alev Alev 2. bölüm izlemek için Alev Alev 2. bölüm Puhu Tv ve Show Tv sayfasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

12 Kasım 2020 Perşembe 23:45 - Güncelleme:
Alev Alev 2. bölüm izle Puhu Tv!

Alev Alev 2. bölümü ile Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Alev Alev 2. bölümde; Sarnıçta yolları kesişen Rüya ve Ömer'in yeniden karşılaştığı sahnede Ömer, ceketini ve cüzdanını adresine göndermek isteyen Rüya'nın numarasını istiyor. Rüya'nın yanından ayrılan Ömer'in sözleri üzerine ikili arasında yaşanacaklar izleyici tarafından merak edildi. Alev Alev 2. bölüm izlemek isteyenler için Puhu Tv linki haberimizde yer alıyor.

Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi, Fransız yapımı Le Bazar de la Charite dizisinden uyarlanmıştır. Alev Alev 2. bölümü izleme sayfasına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

ALEV ALEV 2. BÖLÜM İZLE (SHOW TV)

ALEV ALEV 2. BÖLÜM PUHU TV

ALEV ALEV 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alev Alev 2. bölümde; Korkunç sarnıç yangını sonrası her şey alt üst olmuştur. Kızı Güneş'e çizdiği resimle mesaj bırakan Cemre, Çelebi hayatta olduğunu öğrenmeden, kızını alıp kaçabilme planı yapmaktadır.

Rüya'nın “bir katille asla evlenmem” sözleri ile gururu kırılan İskender, Rüya'yı ve babası Kenan'ı bitirecek planın düğmesine basar.

Alev Alev 2. bölümde; Gözlerini yeni bir evde, yeni bir kimlikle açan Çiçek, Tomris'den "Kızımın yerine geç! Şimal Ol!" teklifini duyar ama asla bu oyuna girmeyeceğini söyleyerek teklifi şiddetle reddeder.

Sarnıç yangınının alevleri ile kül olan hayatlarının nereye savrulacağını kimse bilmemektedir.

Alev Alev yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Show TV'de!

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Zuhal Olcay, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerin rol aldığı dizi ilk bölümüyle büyük beğeni toplamıştı. Özellikle Demet Evgar'ın sergilediği oyunculuk performansı, izleyenler tarafından takdir edildi.

Ay Yapım imzalı, yönetmeliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, Burcu Görgün Toptaş tarafından senaryosu kaleme alınan, Show TV'de yayımlanan Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Fransız yapımı Le Bazar de la Charite dizisinden uyarlanmıştır.

ALEV ALEV DİZİ KONUSU NEDİR?

Farklı dünyalardan gelen üç kadının hayatları bir yangınla birbirine bağlanır. Kocasından şiddet gören Cemre (Demet Evgar) kızıyla birlikte kurtulmaya çalışırken Rüya (Dilan Çiçek Deniz) hayatın gerçekleriyle tanışır. Çiçek (Hazar Ergüçlü) ise kendini bulmalı ve kendi için bir şeyler yapmalıdır.

Cemre, aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdaripken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır.

Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar. Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Ancak bu üç kadının yaşamı yaşanan bir yangın ile sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayatlarının sıfır noktasına gelerek oldukça zorlu bir mücadele içinde kendilerini bulacaklardır.

Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre… Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya… Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek.

Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi’nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir.

ALEV ALEV OYUNCULARI

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay gibi isimler Alev Alev'in oyuncu kadrosunda yer alacak. Dizinin yönetmenliğini Ahmet Katıksız üstlenecek. Senaryo ise Burcu Görgün Toptaş tarafından ele alınacak.

Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm izle!

Sen Çal kapımı 18. bölüm full izle!

Sadakatsiz 6. bölüm izle!

Kuruluş Osman 33. bölüm izle!