24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Alev Alev 8. bölüm izle! Alev Alev 8. bölüm Puhu Tv!

Alev Alev 8. bölüm izleyenlerden tam not aldı. Alev Alev 8. bölümde; Ömer'in vurulmasından sonra, Rüya ile Ömer'in kalpleri birbirine daha fazla kenetlenmeye başlar. Öte yandan; Ali tarafından bıçaklanan İskender'in hastanede gözlerini açmasının ardından, Tomris ve Çiçek'i zor saatler beklerken, Ali'nin kaderi sonsuza dek değişmek üzeredir. Alev Alev 8. bölümü Puhu Tv'den izlemek isteyenler için link haberimizde yer alıyor.

24 Aralık 2020 Perşembe 23:50 - Güncelleme:
Alev Alev 8. bölüm izle! Alev Alev 8. bölüm Puhu Tv!

Alev Alev 8. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Alev Alev 8. bölümde; Cemre akıl sağlığı raporu almak için karşısına çıktığı heyetin kararını beklerken, Çelebi'nin her şeyi altüst edecek planından habersizdir. Öte yandan Ali, her şeyi öğreniyor... Peki Alev Alev son bölümde neler oldu? Alev Alev 8. bölüm izlemek isteyenler için Puhu Tv full izleme linki haberimizde yer alıyor.

Alev Alev 8. bölümü ile Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Alev Alev 8. bölümü izleme sayfasına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

ALEV ALEV 8. BÖLÜM İZLE (SHOW TV)

Ay Yapım imzalı, yönetmeliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, Burcu Görgün Toptaş tarafından senaryosu kaleme alınan, Show TV'de yayımlanan Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Fransız yapımı Le Bazar de la Charite dizisinden uyarlanmıştır.

ALEV ALEV 8. BÖLÜM PUHU TV İZLE

ALEV ALEV 8. BÖLÜM ÖZETİ

Alev Alev 8. bölümde; Cemre akıl sağlığı raporu almak için karşısına çıktığı heyetin kararını beklerken, Çelebi'nin her şeyi altüst edecek planından habersizdir.

ÇELEBİ'NİN BÜYÜK OYUNU

Alev Alev’in 8. Bölümünde; Bir umut hastaneye koşan Cemre kötü haberle karşılaşıyor. Akli dengesinin yerinde olmadığının raporunu alan Cemre başhekimin toplantısını basıp hesap soruyor ama Çelebi’nin yepyeni bir oyunu ile karşılaşıyor.

Çelebi’nin son hamlesi sonrası iyice yıkılan Cemre’ye Rüya ve Ömer destek çıkmak isterken büyük bir darbe daha geliyor. Kapıya polis ve ambulansla dayanan Çelebi, Cemre’ye iki seçenek sunuyor; ya ambulans ile kliniğe gidecek ya da beraber eve gidecekler.

ÖMER VE RÜYA

Ömer'in vurulmasından sonra, Rüya ile Ömer'in kalpleri birbirine daha fazla kenetlenmeye başlar.

Alev Alev’in 8. Bölümünde; Ozan’a içini döken Ömer daha sonra eline tokayı da alıp Rüya’nın kaldığı eve gidiyor. Ömer’i gören Rüya kısa bir an mutlu olsa da gittiğini görünce yine yüzü düşüyor ve hemen peşinden koşuyor. Rüya’nın karşısında ne söyleyeceğini bilemeyen Ömer bir yemek için söz istiyor.

Ali tarafından bıçaklanan İskender'in hastanede gözlerini açmasının ardından, Tomris ve Çiçek'i zor saatler beklerken, Ali'nin kaderi sonsuza dek değişmek üzeredir.

ALİ HER ŞEYİ ÖĞRENİYOR

Artık bir şeyler döndüğünden emin olan Ali hemen eve dönüp Çiçek’i zorlamaya başlıyor. Yüzünü sevdiği adamdan saklamaya çalışan Çiçek sonunda dayanamayıp yüzünü açtırıyor. Ali gördüğü manzara karşısında şok olurken Çiçek ise gözyaşlarını tutamıyor.

Vergi borcu sonrası eve haciz gelme tehlikesi ile karşılaşan Ozan'ın başı, daha büyük bir belaya girer.

Alev Alev yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Show TV'de!

ALEV ALEV ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemre için artık karşısında hiçbir engel yoktur. Cemre yeni bir hayat kurma yolunda ilk adımını atar ve akıl sağlığı raporu almak için hastaneden tarih alır.

Öte yandan Aşka inancını yitiren Rüya’nın kalbi Ömer sayesinde atmaya başlar.

Bülent'ten sarnıçta çıkan yangının kaza olmadığını öğrenen Ali bir hışımla emniyete gitti. Ali'nin şüpheleri Ozan'ın İskender'e yönelttiği sorudan sonra daha da arttı. Ömer'in dükkanına gelen Ali, Çiçek'in İskender tarafından alevlere itildiğini öğrendi.

Çiçek'in İskender tarafından öldürüldüğünü öğrenen Ali Şimal sandığı Çiçek'in yanına döndü. Ali Çiçek'i ne halde olursa olsun yanında olmasını çok istediğini söylediği anda Çiçek gözyaşlarına boğuldu. Tomris ise Çiçek'e yalvararak gitmemesini istedi.

Ali, Şimal'in kendisi ile görüşmek istediği bahanesiyle eve çağırttığı İskender'i sırtından bıçakladı. İskender ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İskender'i bıçakladıktan sonra büyük pişmanlık duyan Ali, polise teslim olmaya karar verdi. Çiçek teslim olmasının bir şey değiştirmeyeceğini, İskender eğer hayatta kalırsa kendisini öldürttükten sonra teslim olmayacağını söyledi.

Cemre'ye yardım etmekten vazgeçmeyen Ömer ve Ozan ise Çelebi'nin gücünü ne kadar kötüye kullanabileceğini yaşayarak öğrenir.

Ömer Ozanlar'ın evine gelen vergi borcunu kapattırabilmek için gittiği kumarhanede silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar Ömer'i mahalleye kadar takip ederken, Ömer'i de omzundan yaraladılar.

24 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı mı? Perşembe reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Bir Zamanlar Çukurova 78.bölüm izle!

Kuruluş Osman 39. bölüm izle!

Sadakatsiz 11. son bölüm izle!