7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Baraj 27. bölüm izle! Baraj 27. son bölüm tek parça izle!

Baraj 27. bölüm FOX Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Salı akşamı yayınlanan Baraj 27. bölüme Meryem'in ölümü damga vurdu. Zahra, Meryem'in abisinin ölümü hakkındaki gerçekleri öğrenmesini engellemeye çalışır. Meryem ile Zahra'nın çanta yüzünden çekişmesi sonucu Meryem trabzandan düşüp ölür. Baraj son bölümü izleyemeyenler için son bölüm özeti ve Baraj 27. son bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor. Baraj 27. bölüm full izle!

17 Şubat 2021 Çarşamba 12:24 - Güncelleme:
Baraj 27. bölüm izle! Baraj 27. son bölüm tek parça izle!

Baraj 27. bölümüyle ekranlara geldi. Baraj 27. bölümde; Bahar'ın Nehir'in çocuğunu almak için Nehir'e uyuşturucu verdirip tahlil yapması sonucu çocuğun velayetini almaya çalışması Nehir'i çileden çıkarır. Nehir kurulan kumpası hatırlamadığı için çocuğunu kaybetmekle karşı karşıya kalır. Baraj 27. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. Baraj 27. son bölümü FOX Tv'den tek parça halinde izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

BARAJ 27. BÖLÜM FULL İZLE!

Baraj 28. son bölüm tek parça izle!

BARAJ 27. BÖLÜM ÖZETİ

Her hafta Salı akşamı FOX Tv'de yayınlanan Baraj dizisi, 27. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi.

Baraj 27. bölümde Bahar ve Tarık'ın iş birliği, Nehir'in sadece Nazım'ı değil Mert'i de kaybetmesine sebep olmak üzeredir.

Tarık, Nehir'e bu kadar büyük bir kötülük yapmak istemese de Bahar'ın elinde Meryem sayesinde Tarık'a karşı büyük bir kozu olur.

Bahar'ın Nehir'in çocuğunu almak için Nehir'e uyuşturucu verdirip tahlil yapması sonucu çocuğun velayetini almaya çalışması Nehir'i çileden çıkarır. Nehir kurulan kumpası hatırlamadığı için çocuğunu kaybetmekle karşı karşıya kalır.

Nehir, Bahar'ın evine gelerek ona saldırır. Nazım ise Nehir'i suçlamaktadır.

Zahra ise Meryem'in abisinin ölümü hakkındaki gerçekleri öğrenmesini engellemeye çalışır... Meryem merdiven trabzanından düşerek ölür. Zahra'nın yoluna çıkan herkesin sonu ölüm mü olacak?

16 Şubat 2021 reyting sonuçları açıklandı! EDHO, Masumlar Apartmanı, Hekimoğlu...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182. bölüm izle!

Hekimoğlu 37. son bölüm full izle!