25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Camdaki Kız 22. Bölüm izle tek parça! Camdaki Kız 22. bölüm full izle YouTube!

Camdaki Kız 22. bölüm izleyicisiyle buluştu. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız 22. bölüme Muzo'nun 'Dişini Göstermeyen Kurdu Sürünün Başına Koymazlar' sözü damga vurdu. Feride, Adil'in peşine Nalan'ı takar. Adil'in gittiği mezar ise Nalan'ı oldukça şaşırtacaktır. Nalan, o mezarın annesine ait olduğunu öğrenecek mi? Camdaki Kız 22. bölümü izlemek isteyenler için Kanal D ve Youtube Camdaki Kız son bölüm izleme linki sizlerle. Camdaki Kızı dizi 22. bölüm full izle YouTube!

2 Aralık 2021 Perşembe 23:44 - Güncelleme:
Camdaki Kız 22. Bölüm izle tek parça! Camdaki Kız 22. bölüm full izle YouTube!

Camdaki Kız 22. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Camdaki Kız 22. son bölümde Nalan, babası ve Cana'yı başbaşa otururken yakalar. Feride ise kocasının telefon konuşmasına şahit olur. Yaşadığı şokla birlikte dengesini kaybederek merdivenlerden yuvarlanan Feride'ye ne olacak? Adil, Nalan'a nasıl bir açıklama yapacak? Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız 22. bölüm izleme sayfasına haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz. Camdaki Kızı dizi 22. bölüm full izle YouTube!

CAMDAKİ KIZ 22. SON BÖLÜM İZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği iddialı dizi Camdaki Kız, izleyici tarafından her Perşembe reytinglerde zirvede yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ 22. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Camdaki Kız, her hafta perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D'de...

CAMDAKİ KIZ 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

CAMDAKİ KIZ 22. BÖLÜM ÖZETİ

Hayri'yle Melisa'nın karşılaşmasını engelleyen Muzo, Nalan'ın söylediklerinden sonra Melisa ile yalan ilişkisine devam etmek zorunda hisseder.

Sedat, Melisa ile ilgili bildiği gerçekleri Muzo'ya söylemenin bir yolunu ararken, Melisa'nın da Sedat ile ilgili bir planı vardır.

Sedat, Melisa'yı otele çağırır. Kapı açıldığında Sedat'ı gören Melisa, olaya tepki gösterir.

MUZO'NUN İLİŞKİSİ AİLE İÇİNDE KAOSA SEBEP OLUR

Diğer taraftan Muzo'nun ilişkisi aile içinde kaosa sebep olmuştur. Sedat durumu değiştirmeye çalışırken Gülcihan Muzo'nun iyiliğini düşünmektedir.

Diğer yandan Melisa, Muzaffer'den habersiz Gülcihan hanımın davetiyle konağa gider. Muzo, bu habersiz işten dolayı "Böyle emirvakilerden nefret ederim. Bunu kafana kazı!" diyerek Melisa'ya kızar.

NALAN, KENDİSİYLE İLGİLİ GERÇEĞI ÖĞRENECEK Mİ?

Nalan, Feride'nin yaşadığı talihsiz kaza sonrası Adil'i takip edecektir. Kızından babasının neler yaptığını öğrenmesini isteyen Feride, Adil'in Sema'nın mezarlığına gittiğini Nalan'ın haber vermesiyle öğrenince yüreği ağzına gelir. Ancak Nalan, babasını takip etmeye devam eder.

Feride'nin Adil hakkındaki şüpheleri artınca, Nalan'dan Adil'i takip etmesini ve kendisini her adımından haberdar etmesini ister.

Babasının peşine takılan Nalan, Adil'in beklenmedik ziyaretine şahit olur. Adil'in gittiği mezar ise Nalan'ı oldukça şaşırtacaktır. Mezar taşında Sema İpekoğlu yazdığını gören Nalan, durumu anlayacak mı?

NALAN, ADİL VE CANA'YI YAKALIYOR!

Nalan, Adil'i Cana'yla görmenin şokunu atlatamadan yaşayacağı yüzleşmelere hazır değildir.

Feride, Adil'in değişiminin farkındadır. Cana ise hedefine adım adım ilerlemektedir. Öte yandan Koroğlu ailesi karışmıştır. Sedat bazı gerçeklerin üzerine kapatmaya çalışırken Koroğlu ailesi bir kaosun içinde kalmıştır. Nalan ise öyle bir durumla karşılaşır ki gördükleri karşısında şoke olur!

MUZO, HAYRİ'Yİ AZARLIYOR!

Muzo, Melisa'yı görmemesi için habersiz gelen Hayri'ye "Burası senin at koşturacağın mahallen değil. Haddini bil, çapını bil, kim olduğunu unutma!" der.

Melisa, Koroğlu Ailesi'yle her geçen gün daha da samimi olur. Muzo, ailesinin baskısıyla nasıl baş edeceğini bilemezken, Hayri'nin Melisa'yı görme ihtimalinden de tedirgin olur.

Hayri ise "Koroğlu sayfası benim için kapanmıştır" diyerek işten ayrılır. Rafet Koroğlu, Hayri'yi ikna etmek için onun evine geldiği sırada Melisa, kapıyı çalar. İçerden Rafet bey'in sesini duyan Melisa ne yapacak?

2 Aralık 2021 Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, Misafir, Camdaki Kız reyting sıralaması

Sadakatsiz 41. bölüm full izle!

Kanunsuz Topraklar 9. Bölüm izle!

Yargı 12. bölümde neler olacak?