28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Yargı 12. bölümde neler olacak? Yargı 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yargı 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizisi Yargı'nın yeni bölümü Pazar akşamı ekrana geldi. Heyecanla takip edilen dizinin son bölümünde Ceylin'in Ilgaz'a aşkını itiraf etmesi damga vurmuştu. Yargı 12. bölüm fragmanında ise Engin intikam planından vazgeçmezken, Çınar'ı sıkıştırmaya devam eder. Ilgaz ne yapacak? İşte Yargı 12. bölüm fragmanı

1 Aralık 2021 Çarşamba 11:43 - Güncelleme:
Yargı 12. bölümde neler olacak? Yargı 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yargı 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yargı'nın son bölümünde Zafer ile görüntüleri ortaya çıkan Çınar büyük panik yaşamıştı. Ilgaz'ın Ceylin'e söyledikleriyle biten Yargı'nın 12. bölüm fragmanı ekrana geldi. Yeni bölümde Engin'in tehditleri devam ediyor.. Yargı 12. bölümde neler olacak? İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

YARGI 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yargı dizisinin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek hafta Pazar günü ekrana gelecek olan Yargı 12. bölümde Çınar dört bir koldan sıkışıyor!

YARGI 12. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Engin'in intikam oyunu herkesi köşeye sıkıştırıyor!

Senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin'in oturduğu Yargı'nın 12. bölüm fragmanında Ceylin ve Ilgaz hastane davasının peşine düşmüşken bütün olaylar birbirine karışır.

Çınar, Merdan tarafından sert bir dille uyarılırken, Pars ve Neva cephesinde de durumlar kötüdür.

Eren ise, bir aile dramının içine düşmüştür. Engin intikam planından vazgeçmezken, Çınar'ı sıkıştırmaya devam eder.

YARGI SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yargı son bölümde Zafer ile görüntüleri ortaya çıkan Çınar büyük panik yaşadı.

ÇINAR KÖŞEYE SIKIŞTI!

Zafer'in ölümünün ardından tedirginlik yaşayan Çınar Makbule'nin ona aldığı telefon yüzünden büyük bir şok yaşar. Çünkü bu telefonun içinde Zafer ile otobüste olan görüntüleri vardır. Büyük panik yaşayan Çınar bu durumdan kurtulmanın yollarını aramaya başlar.

EREN'İ ŞOKE EDEN OLAY!

Eren, kızı olduğunu iddiasını netleştirmek için gizlice babalık testi yaptırıyor!

Masasına bırakılan not Eren'in aklını oldukça karıştırmıştır. Yıllar önce yaşadığı ilişkiden bir kızı olduğu iddiası oldukça sarsıcı olmuştur. Eski sevgilisi Özlem bu durumu inkar etse de Eren'i içi rahat etmez ve gizlice aldığı örnekle babalık testi yaptırır.

NEVA'NIN SIRRI PARS'I ZOR DURUMDA BIRAKTI!

Neva'nın tayin olmak için yaptığı anlaşma Pars'ı zor duruma soktu.

Engin'in intikam planlarının aktörlerinden biri olan Pars davetsiz bir misafirin gelmesiyle şaşırır. Engin'in avukatı Pars'a yıllar önce Neva'nın tayin olmak için yaptığı anlaşmanın belgelerini gösterir. Pars seçim yapmak zorunda kalır.

Evlilik Hakkında Her Şey 11. son Bölüm full izle!

Yasak Elma 122. bölüm izle!

Kalp Yarası 22 bölüm full izle Youtube!

Teşkilat 24. bölüm full izle!