26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Camdaki Kız 25. bölümde neler olacak? Camdaki Kız 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 25. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Nalan, Feride'nin karşısına anne olma isteğiyle çıkıyor! Feride, Adil'in Cana ile olan yakınlaşması karşısında sessiz kalmaz ve pençelerini çıkartır. Adil'e 'Hazır Cana'ya evukat bulmuşken kendine de bir tane bul' diyen Feride, Adil beyden boşanacak mı? Camdaki Kız 25. yeni bölümde neler olacak? İşte Camdaki Kız 25. bölümden 2. fragman..

20 Aralık 2021 Pazartesi 10:24 - Güncelleme:
Camdaki Kız 25. bölümde neler olacak? Camdaki Kız 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Camdaki Kız 25. bölümden 2. fragman ekrana geldi. Yayınlanan fragmanda Muzo, Hayri'ye Meliha'ya aşık olduğunu söylüyor. Nalan ile Feride arasında da bir yüzleşme yaşanır. Nalan, annesine kendisini sevmediği için sitem ediyor. Ancak anne olduğunda kendisini anlayabileceğini söyleyen Feride, Nalan'ın "Anne olacağım" cevabıyla karşılaşıyor. İşte Camdaki Kız 25. Bölüm 2. Fragmanı

CAMDAKİ KIZ 25. BÖLÜM FRAGMANI | "BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLER MİSİN?"

NALAN MUTLULUĞUN PEŞİNDE...

Hayalleri bir bir yıkılan Nalan oldukça mutsuzdur. Hem Feride'nin baskısı hem de Sedat'ın yaşattıkları ona ağır gelmeye başlamıştır.

Muzo ile dertleşen Nalan ona hissettiklerinin peşinden koşmasını öğütler. Sonrasında kendisi de Sedat ile yakınlaşmaya başlar. Nalan mutluluğa kavuşabilecek mi?

CAMDAKİ KIZ 25. BÖLÜM 2. FRAGMANI | "ANNE OLACAĞIM!"

Nalan, Feride'nin karşısına anne olma isteğiyle çıkıyor!

Feride, Adil'in Cana ile olan yakınlaşması karşısında sessiz kalmaz ve pençelerini çıkartır. Adil'e "Hazır Cana'ya evukat bulmuşken kendine de bir tane de kendine edin" diyen Feride, Adil beyden boşanacak mı?

Diğer taraftan Koroğlu ailesi de önlenilemez bir kaosun pençesine düşmüştür. Olaylar gittikçe karmaşık bir hal almaya başlar. Muzo, Hayri'ye Meliha'ya aşık olduğunu söylüyor.

Selen'in hamile olmadığı gerçeği ise su yüzüne çıkmıştır.

Nalan ile Feride arasında da bir yüzleşme yaşanır. Nalan, Feride'ye "Eğer beni sevseydin, belki ben de kendimi biraz olsun severdim.." der.

Feride'nin "Bana ancak anne olduktan sonra ahkam kesebilirsin. Bu da olmayacağı için sakın benim anneliğimi sorgulamaya kalkma..." cevabının karşısında Nalan. "Ben anne olacağım... Çünkü artık böyle yaşayamam" der.

Başrollerinde; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız'ın 25. yeni bölümü 23 Aralık Perşembe akşamı Kanal D'de...

Yargı 14. bölüm izle tek parça!

Teşkilat 27. bölüm full izle!

Kalp Yarası 25. bölüm izle!

Yasak Elma 125. son bölüm full izle FOX Tv!