27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Camdaki Kız 35. bölümde Cana, Feride'nin sırrını öğreniyor! Camdaki Kız 35. Bölüm Fragmanı

Camdaki Kız 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin son bölümünde Feride, Nalan'a hayatı zindan etmeye başlamıştı. Camdaki Kız 35. bölüm fragmanında ise Cana, Nalan'ın Feride'nin kızı olmadığını öğreniyor. Cana bu bilgiyle ne yapacak? Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız 35. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar...

14 Mart 2022 Pazartesi 11:20 - Güncelleme:
Camdaki Kız 35. bölümde Cana, Feride'nin sırrını öğreniyor! Camdaki Kız 35. Bölüm Fragmanı

Camdaki Kız dizisinin 35. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Feride'nin; Nalan ve Hayri'yi konuşurken görmesiyle sahneyle sona eren bölümün ardından neler olacağı izleyenler tarafından merakla bekleniyordu. Camdaki Kız 35. Bölüm Fragmanında Cana, Feride'nin büyük sırrını öğreniyor! Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Camdaki Kız 35. Bölümden ilk fragman.

CAMDAKI KIZ 35. BÖLÜM FRAGMANI | "NALAN FERIDE'NIN TORUNU!"

Cana, Feride'nin kendisini saunaya kilitlemesinden sonra iyice kinlenir. Babasına Nalan'ı araştırmasını söyleyen Cana, bu araştırma sonrasında Nalan'ın Feride'nin kızı değil de torunu olduğunu öğreniyor. Cana bu bilgiyle ne yapacak?

CANA, FERİDE'NİN BÜYÜK SIRRINI ÖĞRENİYOR!

Cana, Feride'nin kendisine yaptıklarından sonra ondan intikam almaya kararlıdır. Bu yüzden Feride ve ailesini araştırması için birini tutar.

Diğer taraftan Feride Nalan'ın Hayri ile olan arkadaşlığından hoşlanmamıştır. Nalan'ı bu konuda uyarır. Sedat ise babasının kendisi hakkındaki planlarını öğrendikten sonra dehşete düşer.

Feride, Nalan'ı korumaya çalışırken Cana'nın duyduklarından habersizdir. Cana, Nalan ile ilgili olan büyük sırrı öğrenir. Cana ne yapacak?

Başrollerinde; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız, her hafta perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D'de...

Masumlar Apartmanı 62. Bölümde neler olacak?

Destan 15. Bölüm Fragmanı | Destan yeni bölümde neler olacak?

Yargı 24. bölüm full izle!

Alparslan Büyük Selçuklu 17. son bölüm full izle!