26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Camdaki Kız 8. bölüm izle tek parça! Camdaki Kız 8.bölüm full izle!

Camdaki kız 8. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Kanal D ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Camdaki Kız'ın 8. son bölümde; Nalan'ın zehirlenmesi, düğün tarihinin öne çekilmesine vesile olur. Annesi Feride'nin uyguladığı baskıyı anlayan Koroğlu ailesi, Nalan'ın bir an önce kurtulması gerektiğini düşünerek düğün hazırlıklarına başlıyor. Cana ise Sedat ve Nalan'ı ayırmak için Feride hanıma yaklaşıyor. Cana Feride'ye ne söyleyecek? Camdaki Kız 8. bölümü full izleme linki tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

3 Haziran 2021 Perşembe 23:49 - Güncelleme:
Camdaki Kız 8. bölüm izle tek parça! Camdaki Kız 8.bölüm full izle!

Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız 8. son bölümde Düğün provası için gidilen balo salonunda Sedat ve Nalan romantik anlar yaşar. Ancak Cana onlara çok büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Feride'ye çok önemli bir şey anlatmak istediğini söyleyen Cana, bu hamlesiyle düğünün iptal olmasına neden olacak mı? Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız 8. bölümü full izlemek isteyenler için Kanal D ve Youtube Camdaki Kız 8. bölüm izleme linki habertimizde yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ 8. BÖLÜM İZLE YOUTUBE

Camdaki Kız dizisinin başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimler yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ 8. SON BÖLÜM FULL İZLE (KANAL D)

Gülseren Budayıcıoğlu'nın kitabından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız, 8. bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Camdaki Kız 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Feride, Muzo'yu arıyor...

CAMDAKİ KIZ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Gülseren Budayıcıoğlu'nın kitabından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız, 8. bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Muzo odasında fenalaşan Nalan'ı bulunca hemen doktor çağrılır. Böylece Koroğlu ailesi Nalan'ın evde olduğunu ve kendilerine yalan söylendiğini anlar. İpekoğlu ailesi, Nalan iyileştikten sonra bu durumu Koroğlu ailesine nasıl açıklayacaktır?

Camaki Kız'ın 8. bölümünde Feride'nin Nalan'ın zehirlenmesine sebep olması Koroğlu ailesini şüphelendirir. Nalan'ın ne yaşadığını tahmin eden Muzo, babasına Nalan'ın iyiliği için bu düğünün erkene çekilmesi gerektiğini söyler.

NALAN, ANNESİNE SEDAT'A AŞIK OLDUĞUNU SÖYLÜYOR

Nalan'ın hastalanması sonucu gözler Feride'ye çevrilmiştir. Öte yandan Nalan, Feride'ye Sedat'a aşık olduğunu itiraf eder. Muzo, Rafet'e düğün hazırlıklarını hızlandırmasını söyler.

Diğer yandan Muzo, Nalan'ı arayarak onunla her şeyi paylaşabileceğini söyler. Muzo ile Nalan'ın dostluğu başlar.

Sedat, Cana'ya Nalan'ı sevdiğini ve onunla mutlu olduğunu söyler. Bunu kabullenemeyen Cana, Nalan ve Sedat'ın arasını açmaya çalışır. Cana, Nalan'la yakınlaşmaya çalışır. Ancak Sedat ve Koroğlu Ailesi Cana'nın karşısına geçer.

"NALAN BENİM KIRMIZI ÇİZGİM"

Nalan'a gittikçe bağlanan Sedat, Cana ile geçirdiği gecenin pişmanlığını duymaktadır. Ancak Cana'nın pes etmeye ve Sedat'tan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Cana'nın attığı cüretkar bir adım, Rafet Koroğlu'nu çıldırtır. "Nalan benim kırmızı çizgim" diyen Rafet Koroğlu, Cana'yı sert bir dille uyarır.

Düğün provası için gidilen balo salonunda Sedat ve Nalan romantik anlar yaşar. Her şey planlandığı gibi gitmektedir. Ancak Cana onlara çok büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Cana bu son hamlesiyle düğünün iptal olmasını sağlayabilecek midir?

CANA, FERİDE'YE NE SÖYLEYECEK?

Cana, Feride'ye önemli bir şey söyleyeceğini ifade eder. Düğün provası için gidilen balo salonunda Sedat ve Nalan romantik anlar yaşar. Sedat ve Nalan evlenecekleri için mutlu olurken onları kötü bir sürpriz bekler. Cana, Feride'ye ne söyleyecek?

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği iddialı dizi Camdaki Kız, izleyici tarafından sevilerek takip edilen dizilerin başında yer alıyor. Camdaki Kız, her hafta perşembe reytinglerinde AB kategorisinde en çok izlenen yapım oluyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç'ün üstlendiği Camdaki Kız Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Bir Zamanlar Çukurova 99. son bölüm full izle!

Tv8 Kırmızı Oda 40. son bölüm izle!

Son Yaz 21. bölüm full izle (Sezon finali)