25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Camdaki Kız 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız 9. bölümde Feride, Cana konusunda ne yapacak?

Camdaki Kız dizisinin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cana'nın Feride hanıma her şeyi açıklamasıyla sona eren bölümden sonra yeni bölümden ilk görüntüler ekrana geldi. Camdaki Kız 9. bölüm fragmanında Nalan ve Sedat'ın düğün hazırlıkları her şeye rağmen devam ediyor. Feride hanım, Cana'dan duyduklarından sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyor. Feride'nin Cana konusundaki planı ne? İşte Camdaki Kız 9. bölümden fragmanı...

6 Haziran 2021 Pazar 13:51 - Güncelleme:
Camdaki Kız 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız 9. bölümde Feride, Cana konusunda ne yapacak?

Camdaki Kız 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız 9. yeni bölümde Nalan'ın çeyizi, Koroğlu ailesinin evine gidiyor. Düğün hazırlıkları hızla devam ederken Cana'nın bu işi bozma arzusu da gitgide artıyor. Feride hanım Muzo'ya sürpriz bir telefon ediyor. Telefonda "Bu düğünün olup olmayacağı hakkında konuşmak istiyorum" diyen Feride Hanım, Muzaffer'e ne soracak? İşte Camdaki Kız 9. Bölüm Fragmanı ve yeni bölümde yaşanacak gelişmeler.

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 9. bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finalinde çarpıcı gelişmelerin yaşanacağına dair yayınlanan fragmandan ilk sahneler izleyenleri heyecanlandırdı. İşte Camdaki Kız 9. bölüm fragmanı...

CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan ve gerçek hikayenin anlatıldığı Camdaki Kız dizisinin 9. yeni bölümünde çok önemli gelişmeler yaşanacak. Peki Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde neler olacak? İşte yeni bölümde yaşanacak gelişmeler...

CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nalan ve Sedat'ın düğün zamanı yaklaşırken köşkte ilginç olaylar yaşanmaya başlıyor.

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız'ın 9. bölüm fragmanında Feride hanımın Cana'nın söylediklerini umursamayıp normal davranması Cana'nın onu kışkırtmasına neden oluyor.

Feride'nin yüzüne karşı 3 maymunu oynadığını söyleyen Cana, bu düğünün olmaması için fesat çıkarmaya devam ediyor.

Muzo, Nalan'ın içindeki iyi niyeti görüp ona destek olmaya devam ederken Nalan'ın annesi, kızının mutlu olamayacağını düşünerek düğün ile ilgili Muzo'ya şoke eden bir düşüncesinden bahsediyor.

Feride hanım Muzo'yu arayıp onunla önemli bir konu hakkında konuşmak istediğini söylüyor. Feride Hanım, Muzo'yu arayarak düğünün yapılıp, yapılamayacağı hakkında konuşmak istediğini söylüyor.

Cana konusunu Muzaffer ile konuşmak isteyen Feride, son tahlilde ne karar verecek? Koroğlu ailesi Cana'nın bu yaptığını öğrenecek mi?

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Düğün provası için gidilen balo salonunda Sedat ve Nalan dans provası yaparken Cana, Feride Hanıma Sedat ile 7 yıldır devam eden bir ilişkisi olduğunu, Koroğlu ailesinin onlara yalan söylediğini açıklamıştı.

Başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü Haziran ayının 10'unda Perşembe akşamı sezon finaliyle Kanal D'de izleyenleriyle buluşacak.

Camdaki Kız 8. bölüm izle tek parça!

Nadim Güç'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu'nun yazdığı Camdaki Kız dizisinin başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Çukur 131. bölüm izle tek parça (Çukur final izle)

Maraşlı 21. bölüm izle tek parça!

Aşkın Tarifi 1. bölüm full izle(ilk bölüm)

Masumlar Apartmanı 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı! (Sezon Finali) İnci ölecek mi?

Teşkilat 14. bölüm full izle tek parça (sezon finali)