29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm Fragmanları yayında! Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölümde neler olacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 9. yeni bölümünden 2 fragman yayınlandı. Son bölümde Azra ve Sergen'in boşanması ertelenmiş, Sergen Azra'nın hamile olduğunu öğrenmişti. Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm fragmanında ise Sergen, boşanma işini yıllarca sürdüreceğini söyler. Peki Evlilik Hakkında Her Şey 9. yeni bölümde neler olacak? İşte Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm Fragmanları ve yeni bölümde yaşanacaklar...

14 Kasım 2021 Pazar 11:53 - Güncelleme:
Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm Fragmanları yayında! Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölümde neler olacak?

Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölümden 1. ve 2. Fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Azra ile Sergen, boşanma sürecinde gittikçe gerilmekte ve tamamen kopma noktasına gelmiştir. Sergen, Azra'dan boşanmayacağını söyler. Yıldırım ise Azra'yı bir an olsun yalnız bırakmaz. Peki Evlilik Hakkında Her Şey 9. yeni bölümde neler olacak? Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm fragmanları haberimizde yer alıyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 9. BÖLÜM FRAGMANI

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan otururken, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ kaleme alıyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 9. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Evlilik Hakkında Her Şey 9. yeni bölümde Azra, mahkemede hamile olduğunun ortaya çıkması sonucunda kızından tepki görür. Diğer yandan Sergen, boşanma işini yokuşa süreceğini açıkca beyan eder. Çolpan'ın araya girmesiyle Sergen ona da karşı gelir. Azra, yuvasının dağılmasının yanı sıra bir de kızı ile ters düşmüştür.

Sergen, "Benden o kadar boşanamayacaksın. Çocuklarımı, doğmamış çocuğumu benden uzakta büyütemeyeceksin!" der.

Diğer yandan müvekkili Melisa'nın kocası Koray ile görüşen Azra, onun patavatsız sözleriyle karşılaşır. Azra ile birlikte giden Yıldırım ise bu sözler karşısında sinirlenip Koray'ın yakasına yapışır.

Jale, Azra'nın oğlunu kaçırır. Çocuklarına zarar verilecek olması düşüncesi bile Azra'nın gözünü karartır.

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Sergen'den problemsiz bir şekilde boşanabilmek için gerekli tüm evrakları tamamlayan Azra, Yıldırım'a sürpriz bir ziyarette bulunur.

Bu esnada Koray, Melisa'yı kontrol altında tutabilmek için yeni bir taktiğe başvuracaktır. Melisa, kocasından psikolojik ve fiziksel şiddet görmeye devam eder.

Durum karşısında eli kolu iyice bağlanan Melisa'nın tek çıkış yolu olan Azra'yla buluşması daha da zorlaşır.

Eylül'ün sırrı ile ilgili yeni bir ipucu bulan Sanem, Ural'la yeni bir maceraya atılır.

Bu sırada emeklilik hayatına adapte olmaya çalışan Çolpan, Yıldırım'dan beklenmedik bir teklif alır.

Azra, kararlı adımlarla boşanma yolunda ilerlerken kendisini bekleyen kötü sürprizlerden habersizdir.

Sergen Sanem'e "Sen benim yuvamı yıktın" diyerek tepki gösterir. Sanem ise "Sen beni öpeceksin, ben de susacağım öyle mi?" der.

Evinin anahranının değiştirildiğini farkeden Sergen, Azra'nın ofisini basar. Azra uzlaşmacı davranmaya çalışsa da her şeyin daha zorlaşacağının farkına varır.

Azra, evliliğinin hata olduğunu kabul edip hatasıyla yüzleşmeye hazırdır. Çocuklarını da alıp annesinin evine dönen Azra için zorlu günler başlar.

Mahkeme günü geldiğinde ise Azra'yı kötü bir sürpriz bekliyordur. Sergen, Azra'nın hamile olduğunu öğrendiği için boşanmak istemediğini söyler. Duruşma başka bir tarihe ertelenir.

Evlilik Hakkında Her Şey'in oyuncu kadrosunda; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi başarılı isimler yer alıyor.

FOX Tv ekranlarında yayınlanan dizi, BBC yapımı The Split'ten uyarlanmıştır.

Yasak Elma 120. bölümde neler olacak?

Yargı 9. bölüm full izle!

Arka Sokaklar'ın yıldız oyuncusu Camdaki Kız'a transfer oldu!

Aşk Mantık İntikam 21. son bölüm izle!