29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. bölüm full izle! Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. bölüm izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 16. bölümüyle ekrana geldi. Yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, senaryosunu Gani Müjde'nin kaleme aldığı, dram ve gençlik türündeki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 16. bölümünde Araz'ın bilinci hala kapalıdır. Kardeşini kaybetme korkusu yaşayan Nevzat, Araz'ın yanına getirdiği kişiyle son şansını da denemek ister. Araz duyduğu sesle gözlerini açacak mıdır? İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. Bölüm full izleme bağlantısı...

3 Kasım 2022 Perşembe 20:38 - Güncelleme:
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. bölüm full izle! Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. bölüm izle

'Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 16. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show Tv'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Songül ve Sadi'nin düşmanlarının yeni planlar yaptığı anlarda patlayan silah sesi dikkat çekerken, Araz ve Songül'ün sağlık durumu ise merak konusu oluyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. Bölüm izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. bölüm full izle!

GELSIN HAYAT BILDIĞI GIBI 16. BÖLÜM İZLE!

Yapımını BKM'nin üstlendiği, proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde'ye ait olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstleniyor.

GELSIN HAYAT BILDIĞI GIBI 16. BÖLÜM FULL IZLE YOUTUBE

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi, her perşembe Show Tv'de.

GELSIN HAYAT BILDIĞI GIBI 16. BÖLÜM ÖZETI

Show Tv'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümünde Yangından Sadi sayesinde kurtarılan Songül, Karabayır Hastanesi'ne getirilirken bu vakaya bakmak için görevlendirilen Derya zor bir gece geçirir. Songül'ün durumunu öğrenen Taylan ve Serdar da soluğu hastanede alır.

Hastanede yatan Araz'ı arkadaşları yalnız bırakmazken Sevda, Aylin'i suçluyor. 12-B sınıfı hastanede Araz'dan iyi bir haber beklerken Sadi, Songül'ü hastaneye yetiştiriyor.

Hastaneden yeni çıkan Songül'ün Ankara'dan aldığı bir telefon üzülmesine neden olur. Son görevini yapmak için Ankara'ya gitmesi gereken Songül, Sadi'yi yanına almak istemez. Sadi Payaslı, Songül'ü bu zor gününde yalnız bırakmayı kabul edecek midir?

Kıvanç hastaneye alışma sürecini tamamladığını düşünürken işlerini yoluna koyan Sadi'nin geçmiş defterleri açarak karşısına çıkması ikili arasındaki dengeleri temelli değiştirecektir.

3 Kasım reyting sonuçları: Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Duy Beni ve Darmaduman dizilerinin reyting listesi

Duy Beni 18. Bölüm full izle son bölüm!

Ben Bu Cihana Sığmazam 7 bölüm izle full hd!

Star Tv Gecenin Ucunda 5. Bölüm full izle!

  • gelsin hayat bildiği gibi
  • izle
  • dizi
  • son bölüm
  • tek parça