19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Gönül Dağı 7 bölüm full izle! Gönül Dağı 7. bölüm izle!

Gönül Dağı 7. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Gönül Dağı 7. bölümde; Öte yandan Sefer'le ilgili önemli bir gerçeği öğrenen Zahide, Sefer'le içinde bulundukları durumu konuşmaya karar verir. Bu konuşmadan sonra her ikisinin de yolculuğu nasıl sürecektir? Öte yandan Hüseyin ve Muammer, sakladıkları paraların çalındığını öğrenirler. İşte kaçıranlar için Gönül Dağı 7. bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı.

6 Aralık 2020 Pazar 12:49 - Güncelleme:
Gönül Dağı 7 bölüm full izle! Gönül Dağı 7. bölüm izle!

Gönül Dağı 7. bölümü ile Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Gönül Dağı 7. bölümdeTaner ve Dilek, uçağın uçmasıyla beraber ilişkilerinde yeni bir sayfa açmışlardır. Artık geriye Taner'in Dilek'e duygularını açması kalmıştır. Yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Gönül Dağı 7. bölüm izleyemeyenler son bölümü haberimizden izleyebilirler. İşte Gönül Dağı son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı.

GÖNÜL DAĞI 7. BÖLÜM İZLE (TRT1)

GÖNÜL DAĞI 7. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE!

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi ve Ege Aydın'ın yer aldığı dizi yayın hayatına başladığı ilk günden beri izleyicilerin beğenisini kazandı.

GÖNÜL DAĞI 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


GÖNÜL DAĞI 7. BÖLÜM ÖZETİ

Gönül Dağı 7. bölümde “Taner ve Dilek, uçağın uçmasıyla beraber ilişkilerinde yeni bir sayfa açmışlardır. Artık geriye Taner’in Dilek’e duygularını açması kalmıştır. Taner tıpkı çocukluğundaki gibi tren yolu kenarında Dilek’le patates yemek için sözleşir. Taner duygularını Dilek’e açabilecek midir?

Bu arada Hüseyin ve Muammer, sakladıkları paraların çalındığını öğrenirler. Her ikisi de bu işin peşine düşünce paralarının uçak için alındığını öğrenirler. Her konuda zıtlaşan bu iki kardeş bu sefer birleşirler ve uçağa el koyarlar. Taner ve amcaoğulları, uçaklarını geri almaya çalışırlar. Ancak Hüseyin ve Muammer uçağı çoktan satılığa çıkarmıştır.

Öte yandan Sefer’le ilgili önemli bir gerçeği öğrenen Zahide, Sefer’le içinde bulundukları durumu konuşmaya karar verir. Bu konuşmadan sonra her ikisinin de yolculuğu nasıl sürecektir?

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ OYUNCULARI

Gönül Dağı dizisinde aşkı en saf haliyle yaşayanların, hasreti bir ömür yüreğinde taşıyanların, kopmaz halatlarla bağlanmış dostlukların, birbirinden renkli hayatların iç içe geçtiğini göreceğiz. Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi'nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı'nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan üstleniyor. Dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

5 Aralık 2020 Cumartesi Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Sen Çal Kapımı 21. bölüm full izle! Yeni bölüm fragmanı yayında!

Kuzey Yıldızı 42. bölüm Puhu Tv izle!

Ramo 23. bölüm izle!