27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Ramo 23. bölüm full izle Show Tv! Ramo 23. bölüm izle!

Ramo 23. bölümüyle Cuma akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. Ramo 23. bölümde; Ramo'yla ilişkisini düzelten Sibel, savaşın her geçen gün biraz daha büyüdüğünün farkındadır. Öte yandan son bölümde Ramo'nun bir yakını ölüyor. Ramo'nun, mezarının başında ağlayarak intikam yemini ettiği kişi kim? Heyecanla izlenen Ramo 23. son bölüm özeti haberimizde yer alıyor. Ramo 23. bölüm full izle!

4 Aralık 2020 Cuma 20:25 - Güncelleme:
Ramo 23. bölüm full izle Show Tv! Ramo 23. bölüm izle!

Ramo 23. bölüm izleyenleri yine ekran başına kilitledi. BKM imzalı dizinin yayınlanan Ramo 23. son bölümde, Ramo'nun sevdiklerinden biri ölüyor. "Kanını yerde bırakmayacağım" sözlerinin damga vurduğu Ramo'da kim öldü? Öte yandan Mahir'e silah doğrultan Ramo, Mazhar ve Yıldırım tarafından izleniyor. Ramo Mahir'i öldürmeden nasıl kurtulacak? İşte kaçıranlar için Ramo son bölüm 23. bölüm full izleme linki.

RAMO 23. BÖLÜM FULL İZLE SHOW TV (RAMO SON BÖLÜM)

RAMO 24. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


RAMO 23. BÖLÜM ÖZETİ

Ramo, oldukça zor bir durumun içine düşmüştür.

Mahir’e silah doğrultan Ramo, Mazhar ve Yıldırım tarafından izlediğini de biliyordur ve buradan kurtulma şansı neredeyse hiç yoktur.

Vasili’nin İstanbul’a gelmesi, Cihangir’in işlerinin daha da büyüyeceği anlamına geliyordur. Cihangir ise kontrolü tamamen ele geçirdiğini düşünürken Mazhar’ın masaya Cihangir’in istemediği adamları oturtması sinirlerin gerilmesine neden olur.

Diğer yandan Ramo’yla ilişkisini düzelten Sibel, savaşın her geçen gün biraz daha büyüdüğünün farkındadır.

Sibel’in tek isteği, bu savaşta Ramo’nun yanında yer almak ve ona yardım edebilmektir.

Ramo ise sevdiklerini bu savaştan uzak tutmaya çalışıyordur ama her savaşta olduğu gibi bu savaşta da büyük kayıplar olacaktır.

Ramo'nun 23. Bölümünde; Mazhar'ın arabuluculuğu ile bir araya gelen Yavuz ve Cihangir aralarındaki anlaşmazlığı çözmeye çalıştılar. Yavuz iyi niyet göstergesi olarak elindeki evrakları ve Cihangir'in yanına yerleştirdiği adamı feda etti.

Ramo'nun 23. Bölümünde; Cihangir, Ramo'ya Mahir'i neden öldürmediğini sordu. Ramo Mahir'i öldürmemesinin nedeninin kendisini öldürmemiş olması olduğunu anlattı.

Ramo, diğer Serdengeçenler ile birlikte Vasili'nin mallarının olduğu depoya saldırdı. Malları başarı ile ele geçiren Ramo, daha sonra dışarıda ateşe verdi.

Yavuz'un Ramo'ya attığı mesajı gören Fidan buluşma adresine gitti. Fidan'ın bilmediği ise evin kapısına açıldığı zaman patlamak üzere hazırlanmış bombalı tuzaktı.

Ramo yeni bölümüyle Cuma akşamı 20.00'de Show TV'de!

RAMO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihangir, Ramo’nun hayatını bağışlamayı düşünmüyordur ama Cihangir’in de üstündeki adamlar, Ramo’yu öyle erkenden kaybetmek istemezler. Ne de olsa yıllardır aradıkları düşman olan Sarraf’ı Ramo getirmiştir onlara.

Ramo, yaşam hakkını bir şartla kazanır; başka birini öldürmek.

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Arıza 12. bölüm full izle!

Kuzey Yıldızı 42. bölüm Puhu Tv izle!

Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm full izle!

Alev Alev 5. bölüm Puhu Tv!

Kuruluş Osman 36. bölüm izle!

Sol Yanım 2. bölüm tek parça Star Tv!

Sadakatsiz 9. yeni bölüm ne zaman?