20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kağıt Ev 8.bölüm full izle PuhuTv! Kağıt Ev final bölümü izle!

Kağıt Ev dizisi 8. bölümüyle final yaparak Star Tv ekranlarına veda etti. Kağıt Ev 8. bölümde İfade vermesi istenen Cemre yine inanılmaz oyunlarla hem polisi hem medyayı tufaya getirir. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, yapımını ise 03 Medya üstlendiği Kağıt Ev dizisinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş ve Can Nergis gibi başarılı isimler yer alıyor. Peki yeni bölümde neler yaşandı? İşte Kağıt Ev 8. bölümü izleyemeyenler için PuhuTv Kağıt Ev 8. bölüm full izleme linki.

7 Haziran 2021 Pazartesi 23:54 - Güncelleme:
Kağıt Ev 8.bölüm full izle PuhuTv! Kağıt Ev final bölümü izle!

Kağıt Ev 8. bölümüyle izleyenlerine veda etti. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kağıt Ev dizisi final bölümüyle ekran macerasına son verdi. Kağıt Ev 8. bölümde Azra'nın sapığı ile Cemre'nin yolları hiç beklenmeyen bir şekilde kesişecek ve bu karşılaşma ile Cemre tüm sırları öğrenecektir. Aylin için ise yepyeni bir yol ayrımı yaklaşmaktadır. Kağıt Ev 8. bölüm izle PuhuTv! Star Tv Kağıt Ev final bölümü full izle!

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrollerinde olduğu Kağıt Ev dizisi, 7 Haziran 2021 Pazartesi akşamı final bölümüyle ekrana geldi. Kağıt Ev 8. bölümü full izlemek için haberimizdeki Puhu Tv bağlantısına tıklayın. Kağıt Ev final bölümü izle!

KAĞIT EV 8. BÖLÜM FULL İZLE! (FİNAL)

Kağıt Ev dizisinde; Erdal Beşikçioğlu, bir Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanını, Nur Fettahoğlu ise başarılı bir avukatı canlandırıyor.

KAĞIT EV 8. BÖLÜM ÖZETİ

Kağıt Ev 8. bölümde Ailesinden intikam almak için cinayeti üstlenen Mert, cezaevinde dedesiyle tanışır. İfade vermesi istenen Cemre yine inanılmaz oyunlarla hem polisi hem medyayı tufaya getirir.

Azra'nın sapığı ile Cemre'nin yolları hiç beklenmeyen bir şekilde kesişecek ve bu karşılaşma ile Cemre tüm sırları öğrenecektir.

Hayatının en önemli dönüm noktasını yaşayan Aylin için ise yepyeni bir yol ayrımı yaklaşmaktadır. O yol ayrımı aslında sadece Aylin için değil; Cihan, Azra, Cemre, Mert ve hatta Bülent için de yaşanacaktır.

KAĞIT EV OYUNCULARI

Erdal Beşikçioğlu (Cihan), Nur Fettahoğlu (Aylin), Tuvana Türkay (Azra), Nihal Koldaş (Gülsüm), Can Nergis (Bülent), Helin Kandemir (Cemre), Nejat Uygur (Mert), Bülent Gültekin (Çetin), Yaşar Üzer (Halil), Bulut Teker (Melisa), Tuğçe Aykut (İnci)

Çukur final bölümü izle! (Çukur 131. bölüm)

Maraşlı 21. bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı son bölüm full izle (sezon finali)

Aşkın Tarifi 1. bölüm full izle(ilk bölüm)

Kuruluş Osman 62. Bölümde Osman, Bamsı Bey'in intikamını alıyor! Kuruluş Osman 62. Bölüm 2. Fragmanı