26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kardeşlerim 15. bölüm full izle tek parça! Kardeşlerim 15.bölüm izle (Youtube, atv)

Kardeşlerim 15. bölümüyle izleyenlere hüzünlü ve duygusal anlar yaşattı. Kardeşlerim 15. bölümünde Akif, Suzan'ın iflası için sinsi planını uygulamaya koyar. Tolga, Ömer ve Kadir'den intikam almak için Asiye'yi zor duruma sokacak plan yapar. Gittiği partide Asiye'nin başına beklenmedik bir olay gelir. Asiye birinin onu ittirmesiyle düşüp kafasını yere çarpar. Kanlar içinde kalan Asiye kurtulacak mı? Kardeşlerim 15. bölümü full izleme linki.

30 Mayıs 2021 Pazar 11:20 - Güncelleme:
Kardeşlerim 15. bölüm full izle tek parça! Kardeşlerim 15.bölüm izle (Youtube, atv)

Kardeşlerim 15. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Her hafta Cumartesi akşamı Atv ekranlarında yayınlanan dizi Kardeşlerim 15. bölüme 'Ömercik ve sülalesini insan içine çıkamayacak duruma getireceğim!' sözleri damga vurdu. Kardeşlerim 15.bölümde Asiye'ye hain bir tuzak kuruluyor. Kafasını yere çarpan Asiye kurtulacak mı? İşte Kardeşlerim 15. bölüm full izleme linki tek parça olarak haberimizde yer alıyor. İşte yeni bölümde yaşananlar.

KARDEŞLERİM 15. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA ATV

Atv'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk yer alıyor.

KARDEŞLERİM 15. BÖLÜM İZLE YOUTUBE

KARDEŞLERİM 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim 15. bölümde Harika sinsi planına Suzan'ı inandırıp kendi tarafına çekerken, Ömer'i okuldan attırmanın yollarını arar. Ömer kendini savunmak zorunda kalır.

Akif'le Nebahat Melisa'yı Kadir'den uzak durması için uyarırken, Doruk ve Asiye'den habersizdirler. Asiye'nin başına kötü bir olay gelir. Asiye'ye ne olacak?

Akif, Suzan'ın iflası için sinsi planını uygulamaya koyar.

Tolga, Ömer ve Kadir'den intikam almak için Asiye'yi zor duruma sokacak plan yapar.

Oyuncular: Celil Nalçakan (Akif), Halit Özgür Sarı (Kadir), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Damlasu İkizoğlu (Melisa), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike), İrem Salman (Talya), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk).

Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamı saat 20.00'de Atv'de.

29 Mayıs 2021 reyting sonuçları! Kardeşlerim, Gönül Dağı dizilerinin reyting sıralaması

Gönül Dağı 30. bölüm izle (sezon finali)

Bozkır Arslanı Celaleddin 2. bölüm full izle!

Son Yaz 20. bölüm full izle!