19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kefaret 3. bölüm tek parça! Kefaret 3. bölüm izle!

Kefaret 3. bölümü FOX TV ekranlarında yayınlandı. Kızını kaybeden bir annenin yaşadıklarını konu alan Kefaret dizisinin 3. bölümünde Sinan artık eski hayatına dönme kararı alıyor. Ancak Zeynep'in kendisine söylediği “Şimdiye kadar kızımı özledim, şimdiden sonra seni mi özleyeyim.” sözü Sinan'ı derinden etkiliyor. Öte yandan Zeynep kızı Sude ile konuşuyor ve kızı Zeynep'e hesap soruyor. İşte kaçıranlar için Kefaret 3. bölüm izleme linki ve son bölümde yaşananlar.

6 Aralık 2020 Pazar 23:51 - Güncelleme:
Kefaret 3. bölüm tek parça! Kefaret 3. bölüm izle!

FOX Tv'nin yeni dizisi Kefaret 3. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İlk bölümüyle izlenme rekorları kıran dizi Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanmıştır. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un paylaştığı Kefaret 3. bölümde; Zeynep, Sude'yi Alıp Evine getiriyor ve kızıyla vakit geçirme imkanı buluyor. Kefaret 3. bölüm full izlemek için haberimizdeki linke tıklayınız.

KEFARET 3. BÖLÜM FULL İZLE

KEFARET 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

KEFARET 3. BÖLÜM ÖZETİ

Kefaret 3. bölümde Zeynep, 5 yıldır aradığı kızını hiç beklemediği bir anda karşısında bulmanın şokunu yaşarken, Ahmet’in dağılmış ailesini bir araya getirme çabaları Meltem’in verdiği büyük bir haberle suya düşer.

Ölüm döşeğinde olan Sabri suçunu itiraf eder ancak Sude’nin ruh sağlığı için birkaç yıl daha kaçırıldığını asla bilmemesi gerekmektedir.

Sabri, arkasında dudak uçuklatan bir servet ve kimsesiz bir çocuk bırakırken, Sinan ve Zeynep, Sude’ye durumu nasıl açıklayacaklarını bilemez haldedir. Sinan’ı ise çok daha büyük bir sorun beklemektedir.

Kefaret yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta!

KEFARET SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan Elif’i kaçıranın kendisi olduğu mesajını atan kişinin izini bulur ve hemen harekete geçmek ister. Zeynep Sinan’ın bu girişiminin kızını sonsuza kadar kaybetmesine neden olabileceğine düşünerek ona engel olacak, yeni gelen bir mesaj ile allak bullak olacaktır.

Dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur paylaşırken, onlara Özge Özacar, Ege Kökenli, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Enis Yıldız, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Tolga Güleç gibi birbirinden başarılı oyuncular da eşlik ediyor.

İki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıklarını konu alan “Kefaret”, her Pazar saat 20.00’de FOX’ta.

KEFARET KONUSU

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet ( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde her şeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan, Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

6 Aralık 2020 Pazar Reyting sonuçları açıklandı!

Menajerimi ara 15. bölüm Puhu Tv!

Arıza 13. bölüm izle!

Bir Annenin Günahı 3. bölüm izle!

Gönül Dağı 7. bölüm izle!