16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Kuruluş Osman 85.bölüm izle full hd tek parça! Kuruluş Osman 85. son bölüm izle!

Kuruluş Osman 85. bölüm izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Atv'de yayınlanan dizinin son bölümüne Osman Bey'in 'Gayrı açılsın o kör gözler, aksın zalimlerin kanı!' sözü damga vurdu. Kuruluş Osman 85. bölümde Vezir Alemşah ve Geyhatu'yu ele geçiren Osman Bey, Selçuklu Sultanı Mesud ile gemileri yakar. Kuruluş Osman son bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 85.bölüm izle full hd tek parça!

9 Mart 2022 Çarşamba 20:47 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 85.bölüm izle full hd tek parça! Kuruluş Osman 85. son bölüm izle!

Kuruluş Osman'ın 85. bölümü izleyenleri ekran başına kilitledi. Geyhatu ve Vezir Alemşah'ı ele geçiren Osman Bey büyük bir zafer kazanmışken Umur Bey'den gelen haberle oba çalkalanır. Hac dönüşü Umur Bey şehid edilmiştir. Umur Bey'i kim öldürdü? İşte Atv Kuruluş Osman son bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar. Kuruluş Osman 85.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUŞ OSMAN 85. SON BÖLÜM İZLE!

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman 85. bölümde Osman Bey Geyhatu ve Vezir Alemşah'ı öldürmek için obaya getirir. Selçuklu Sultanı Mesud Osman Bey'in onları öldürmesine engel olabilecek mi?

KURULUŞ OSMAN 85.BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

'GAYRI, ZALIMIN VAKTI DOLDU!'

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, Çarşamba akşamı atv ekranlarında yayınlanıyor.

KURULUŞ OSMAN 86. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Başrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serhat Kılıç, Erkan Avcı ve Seda Yıldız'ın yer aldığı Kuruluş Osman'da; Yıldıray Şahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Şeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Ağan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oğuzhan Karbi, Serhat Parıl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rıdvan Uludaşdemir ve Serdar Akülker gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

KURULUŞ OSMAN 85. BÖLÜM ÖZETİ

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman dizisinin son bölümüne Malhun Hatun'un babası Umur Bey'in öldürülmesi damga vurdu.

Osman Bey uzun ve zorlu bir sürecin ardından nihayet Kayı Obasındadır.

Ezeli düşmanları Geyhatu ve Vezir Alemşah'ı ele geçirmek ilk hedefidir. Osman Bey hedefleri doğrultusunda nasıl bir strateji izleyecektir?

KONUR'U BEKLEYEN BÜYÜK TEHLIKE

Konur'dan şüphelenen Vezir Alemşah, Konur Alp'in Osman Bey'le olan ilişkisini ortaya çıkarır. Konur'u bekleyen büyük tehlike nedir?

OSMAN BEY SULTAN MESUD'LA KÖPRÜLERI ATIYOR

Osman Bey Vezir Alemşah ve Geyhatu'yu yakalamak için büyük bir oyun kurar. Oyununun sonunda Vezir de Geyhatu da elindedir. Osman Bey, Vezir Alemşah'tan gizli ortağını öğrenebilecek mi?

Osman Bey'in kendisine ihanet ettiğini düşünen ve Konya'dan kalkıp Kayı Obasına gelen Selçuklu Sultanı Mesud için bardak taşmıştır artık.

"AKSIN ZALİMLERİN KANI!"

Osman Bey'den, Vezir Alemşah ve Geyhatu'yu kendisine vermesini ister. Osman Bey, "Gayrı açılsın o kör gözler. Aksın zalimlerin kanı" diyerek Sultan Mesud'la köprüleri atar.

UMUR BEY'I KIM VE NEDEN ÖLDÜRÜYOR?

Alaeddin'in doğumuyla şenlenen obaya beklenmedik bir misafir gelir. Oba'da büyük değişikliklere yol açacak bu misafirler kimlerdir? Hangi amaçla Kayı obasına gelmişlerdir?

Geyhatu ve Vezir Alemşah'ı ele geçiren Osman Bey büyük bir zafer kazanmışken Umur Bey'den gelen haberle oba çalkalanır.

Hac dönüşü himayesi ile şehit edilen Umur Bey'in cenazesi Kayı Obası'na getirilmiştir.

Babasının öldürülmesi karşısında Malhun Hatun yıkılırken Umur Bey'e kim ve neden kıymıştır?

Kuruluş Osman Olcay hatun kimdir? Zehra Yılmaz kaç yaşında?

9 Mart 2022 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı! Kuruluş Osman, Survivor, Oğlum...

Destan 14. bölüm full izle!

Baba 4. Bölüm full izle!