25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kuzey Yıldızı 49. bölüm full izle! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49.bölüm Puhu Tv izle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. bölüm izleyenleri güldüren olaylara sahne oldu. Hem duygusal hem de Komedi tufanı dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. bölümde; Kamp macerası hazin şekilde sonlanan Kuzey ve Yıldız eve dönerken burada Yıldız'ın kampta yaşadığı mide bulantısı konuşuldu. Yıldız'ın yaptığı hamilelik testi izleyenleri heyecalandırırken 'Ben şimdi hamile miyim?' sorusu büyük merak uyandırdı. Yeni bölümden de ilk fragman yayınlandı. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. bölüm Puhu Tv, Show Tv full izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar...

31 Ocak 2021 Pazar 11:50 - Güncelleme:
Kuzey Yıldızı 49. bölüm full izle! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49.bölüm Puhu Tv izle!

Kuzey Yıldızı ilk Aşk, 49. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Show Tv'nin fenomen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. bölümde; Kuzey ve Yıldız'ın arasına bu kez de demir parmaklıklar girmiştir. Ama bu sefer ikisi de çaresizdir. Engin Ar'ın şikayetini çekmesiyle birlikte kurtulan çiftler tatil planı yaparken başlarına hiç umulmadık olaylar gelir. Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik komedi tadında izleyiciyle buluşturan dizi, her Cumartesi Show TV'de ekrana geliyor. İşte kaçıranlar için Kuzey Yıldızı 49. bölüm Puhu Tv full izleme sayfası.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 49. BÖLÜM FULL İZLE

Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik ve komik bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı İlk Aşk, her Cumartesi Show TV'de ekrana geliyor. Son bölümün ardından 50. bölüm fragmanı da yayınlandı.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 49. BÖLÜM PUHU TV İZLE

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 50. BÖLÜM FRAGMANI


KUZEY YILDIZI İLK AŞK 49. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. Bölümünde; Kuzey ve Yıldız’ın arasına bu kez de demir parmaklıklar girmiştir. Ama bu sefer ikisi de çaresizdir. Kuzey, Yıldız’ı özgürlüğüne kavuşturmaya yemin etse de kendisinin de yapacağı pek bir şey yoktur. Tutsak aşıklarımızın kaderlerine razı olmaktan başka çaresi yoktur. Her engeli gerek bedel ödeyerek gerekse de acı çekerek aşan aşıklarımız bu sefer nasıl kurtulacaktır? İçinde oldukları bu karanlık tünelin sonunda onları göz kamaştıran bir ışık beklemekte midir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. Bölümünde; Hapishaneden Engin Ar'ın şikayetini çekmesiyle birlikte kurtulan Yıldız, Kuzey tatil planı yaparken aralarına katılan Sefer ve Nahide ile birlikte planlarına onları katmak zorunda kaldı. Plan üzerinde uzun süre düşünen çiftler en sonunda karavan kiralayarak kamp yapmaya karar verdi.

Kamp mekanına gelen Yıldız -Kuzey ve Sefer - Nahide çiftleri burada doğanın içinde huzurlu ve mutlu anlat yaşarken başlarına geleceklerden habersizdi. Kamp ateşi başında oturan çiftleri bekleyen sürpriz onları şoka uğrattı. Kamp alanına gelen aile ve çocukları tüm kamp eğlencesini kaçırdı.

Kamp alanına gelen çiftlerimiz burada uzun süre sonra yaşanılan stresi atmaya başladı. Sefer kendi eski dostu geyik ile karşılaşıp izleyenleri güldürürken Yıldız ve Kuzey'in kamp alanında balık tutması izleyenleri eski günlere götürdü. Yıldız ve Kuzey burada çocuk konusunu konuşurken, Sefer'in kızına bulduğu isme Naime'den onay gelmedi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. Bölümünde; Kamp macerası hazin şekilde sonlanan Kuzey ve Yıldız eve dönerken burada Yıldız'ın kampta yaşadığı mide bulantısı konuşuldu. Eczaneye gidip ilaç alan Kuzey, Nahide'nin önerisiyle hamilelik testide aldı. Yıldız'ın son anlarında hamilelik testi izleyenleri heyecalandırırken Yıldız'ın "Ben şimdi hamile miyim?" sorusu büyük merak uyandırdı.

30 Ocak 2021 Reyting sonuçları açıklandı! İşte Cumartesi reyting sonuçları

Sen Çal Kapımı 29. son bölüm izle!

Seni Çok Bekledim 1. bölüm izle!

Sadakatsiz 16. bölüm fragmanı yayınlandı!