19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Mahkum 12. bölüm izle tek parça! Mahkum 12. Bölüm full izle!

Mahkum, 12. bölümüyle izleyiciyle buluştu. FOX'ta ekrana gelen Mahkum, 'Innocent Defendant' dizisinden uyarlanmıştır. Mahkum'un 12. bölümünde Fırat olay gecesini hatırlamak için hafızasını zorlar. Fırat bıçağı alıp, özgürlüğüne kavuşabilecek midir? Mahkum 12.bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Mahkum 12. Bölüm full izle!

3 Mart 2022 Perşembe 20:48 - Güncelleme:
Mahkum 12. bölüm izle tek parça! Mahkum 12. Bölüm full izle!

Mahkum dizisi 12. bölümüyle izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. FOX Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Mahkum'un 12. bölümünde nefesler tutuldu. Yeni bölümde Fırat, Savaş'ın kendisini kızıyla tehdit etmesi sonrası onunla buluşmaya gider. Fırat'ın Savaş'ın olası tuzağına karşı planı ne? Mahkum 12. bölüm izleme bağlantısı tek parça halinde haberimizde yer alıyor. Mahkum 12. Bölüm full izle!

MAHKUM 12. BÖLÜM FULL İZLE!

'Innocent Defendant' dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelen Mahkum dizisinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğraş Güneş uyarlıyor. Peki Mahkum 12. Bölümde neler yaşandı? İşte son bölüm özeti

MAHKUM 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

MAHKUM 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mahkum dizisinin ekrana gelen son bölümünde Fırat'ın ve arkadaşlarının firarı, Barış'ın kurduğu tüm düzenin alt üst olmasına neden olacaktır.

İçeride kontrol altında tuttuğu Fırat, şimdi her an cinayet bıçağını bulup Barış'ın sonunu getirebilir.

Artık şehrin sokaklarında gezen düşmanının yanında bir de köstebek meselesi Barış'ı zora sokar. Barış kılığında müebbetlik katil, Savaş kılığında ölüm cezası olan köstebektir. Bu girdaptan kurtulmak için feda edecek bir kurban seçmek zorunda kalır.

Büyük firar planıyla cezaevinden kaçan Fırat ve arkadaşları, kendilerini güvene aldıktan sonra harekete geçerler. Amaç cinayetin işlendiği gerçek bıçağı bulmaktır.

Zihninin karanlıklarında yolculuğa çıkan Fırat, hiç beklemediği bir yerde bulur kendini.

Fırat, bıçağı alıp, özgürlüğüne kavuşabilecek midir?

3 Mart 2022 Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı?

Camdaki Kız 33. bölüm full izle YouTube!

Sadakatsiz 51. bölüm full izle son bölüm!

Oğlum dizisi 4. bölüm full izle Youtube!