25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Maria ile Mustafa 11. bölüm izle (tek parça) Maria ile Mustafa 11. bölüm full izle!

Maria ile Mustafa 11. bölümüyle ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Maria ile Mustafa son bölümde; Nisan ve Rüzgar'ın birlikte kaçtıklarını anlayan Zeyno, durumu Kudret'e söyler. Kudret ikisini yakalayacağı sırada Rüzgar ve Nisan'ın aldıkları büyük karar, herkesi şok edecek niteliktedir. İşte Maria ile Mustafa 11. bölüm izleyemeyenler için son bölüm özeti ve Maria ile Mustafa 11. bölüm full izleme linki.

16 Kasım 2020 Pazartesi 10:04 - Güncelleme:
Maria ile Mustafa 11. bölüm izle (tek parça) Maria ile Mustafa 11. bölüm full izle!

Maria ile Mustafa 11. bölüm izleyenleri heyecan dolu bir bölüm karşıladı. Yayınlanan son bölüme Maria ve Mustafa'nın aralarındaki diyalog damga vurdu. Öte yandan Eda'nın yıllar sonra ortaya çıkması Maria ile Mustafa'nın arasının açılmasına sebep olur. Mustafa bir yandan Eda'yı Galip'ten kurtarmaya çalışırken bir yandan da Maria'ya kendini ifade etmeye çalışır.İşte Maria ile Mustafa 11. bölüm izleme linki. Maria ile Mustafa 11. bölüm full izle!

MARİA İLE MUSTAFA 11. BÖLÜM İZLE

Maria ile Mustafa 11. bölümde; Mustafa arada kalıyor.

Eda'nın yıllar sonra ortaya çıkması Maria ile Mustafa'nın arasının açılmasına sebep olur. Mustafa bir yandan Eda'yı Galip'ten kurtarmaya çalışırken bir yandan da Maria'ya kendini ifade etmeye çalışır. İkilinin arası düzelme yoluna girerken Gonca ve Galip'in kurduğu tuzak çok daha büyük bir krize neden olacaktır.

Nisan ve Rüzgar'ın birlikte kaçtıklarını anlayan Zeyno, durumu Kudret'e söyler. Kudret ikisini yakalayacağı sırada Rüzgar ve Nisan'ın aldıkları büyük karar, herkesi şok edecek niteliktedir.

Mustafa 11. bölümde; Nadire, Maria'nın Mustafa'ya olan aşkını da gördükten sonra Nihat'la ilgili bir karar alır. Nihat ise kendisiyle ilgili yıllar önce gömdüğü bir gerçekle tekrar yüz yüze kalır. Bu gerçek Nadire ve Nihat ilişkisini ne yönde etkileyecektir?

Mustafa 11. bölümde; İclal, Çiçek'le yüzleşmeye gittiğinde hiç beklemediği bir şey olur. Şahin'in de oraya gelmesiyle iyice çıkmaza giren olaylar, Çiçek'in aldığı karar konakta bomba etkisi yaratır.

MARİA İLE MUSTAFA 12. YENİ BÖLM FRAGMANI YAYINLANDI

MARİA İLE MUSTAFA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Maria, Mustafa'yı hastaneye yetiştirmeyi başarır. Herkes Mustafa'nın hayatta olduğu sevincini yaşarken Gonca fena halde köşeye sıkışır. Gonca bu defa da işin içinden sıyrılmayı başarabilecek midir? Polise gidip suçunu itiraf eden Müjdat, Gonca'yı da ele verecek midir?

Galip'in yıllardır sakladığı kişinin kimliği nihayet ortaya çıkar. Maria ile Mustafa'yı alt üst edecek bu gizemli kişinin sırrı nedir? Derneğin ödül gecesinde yaşananlar Nihat ve Nadire ilişkisini yeni bir noktaya mı taşıyacaktır? Rüzgar'ın her şeyi göze alıp konağa gelmesi Nisan'ı zor durumda bırakırken, Zeyno'nun beklenmedik hamlesi hangi büyük olaylara sebep olacaktır? Bir oğlu olacağını öğrenen Mustafa, Maria ile aşkına doludizgin devam ederken, konağa adeta bomba gibi düşen sır, ikilinin hangi yeni olaylarla sınanmasına sebep olacaktır?

Melek'in Candemir kanından olmadığı öğrenilince kapının önüne konan Gonca'yı hiç ummadığı kötü bir sürpriz beklemektedir. Maria'nın Gonca'nın sırrını bilmesine rağmen susması Mustafa'yı yaralar. Galip'in yıllardır herkesten sakladığı sır, Maria ile Mustafa arasında büyük depremlere yol açacaktır. Bu sırrı ilk öğrenen kim olacaktır? Kudret'in aldığı karar, Nisan'ı Rüzgar'dan vazgeçirmeyecektir.

Nadire, Nihat'ın en büyük sırrını hiç ummadığı bir şekilde öğrenir. Nadire'nin bir sonraki hamlesi ne olacaktır? Şahin'den şüphelenmeye başlayan İclal, kocasını yakın markaja alır. İclal, Şahin'in kendisini aldattığını öğrenecek midir?

ATV ekranlarında yayımlanan Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümleri her hafta pazar akşamı saat 20.00'de izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

MARİA İLE MUSTAFA OYUNCULARI

Jessica May : Maria

Hilmi Cem İntepe : Mustafa

Tamer Levent : Kudret

Haki Biçici : Şahin

Ezgi Çelik : Nadire

Arıza 10. bölüm izle (tek parça)

Zümrüdüanka 19. bölüm izle!

Gönül Dağı 4. bölüm izle!

Öğretmen final bölümü yayınlandı! Öğretmen 9. final bölümü izle!

Menajerimi Ara 13. bölüm neden yayınlanmadı?