20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Arıza 10. bölüm full izle! Arıza 10. bölüm izle (tek parça)

Arıza 10. bölümüyle Pazar akşamı Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Arıza 10. bölümde Ali Rıza ve Cabir arasındaki savaş giderek alevleniyor. Mert vurulduğu çatışmada Burak'ın yardıma gelmesi Ali Rıza'yı şüphelendirirken, Halide'nin Burak'a verdiği söz, ikili arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecek? Arıza 10. bölüm izleme linki tek parça halinde haberimizde yer alıyor. İşte son bölümde yaşananlar.

15 Kasım 2020 Pazar 20:56 - Güncelleme:
Arıza 10. bölüm full izle! Arıza 10. bölüm izle (tek parça)

Arıza 10. bölüm izleyenleri ekran başına kilitleyen olaylara sahne oldu. Arıza 10. bölümde; Ali Rıza, Cabir'in vurduğu Mert'i hastaneye yetiştiriyor. Cabir, Mert'in kaldığı hastaneye baskına giderken Ali Rıza'nın düşmana karşı yapacağı hamle heyecanla bekleniyor. Öte yandan Burak, Halide'ye evlenme teklifi ediyor. Halide sözünü tutabilecek mi? İşte Arıza 10. bölüm full izleme linki.

ARIZA 10. BÖLÜM İZLE (SHOW TV)

ARIZA 10. BÖLÜM ÖZETİ

Ali Rıza, Cabir’in vurduğu Mert’i hastaneye yetiştirir. Mert ameliyata alınır. Cabir, Mert’in ameliyattan sağ çıktığını öğrenince adamlarıyla hastaneye gelir, sonrasında ise Ali Rıza ve Muzaffer tarafından yakalanır. Ali Rıza, Cabir’le işinin bitmediğini, Cabir sayesinde konsorsiyumu dize getirebileceği Muzaffer’e söyler ve planını açıklar. Konsorsiyumdaki herkes Cabir’in saldırılarına maruz kalır ve konsorsiyum çatırdamaya başlar, ta ki günün sonunda Ali Rıza, Murat’ın ve Derya’nın canını kurtarıp, Cabir’i vurana dek. Burak ise artık oyun dışında kalır ve konsorsiyumdan atılır.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Katagan, Kemal Burak Alper, Gökay Müftüoğlu ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

ARIZA SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cabir kumandaya basar ama bomba patlamaz. Çıkan çatışmada ise Huzeyfe, Ali Rıza’nın kurşunlarının hedefi olur. Cabir kardeşini öldüren Ali Rıza’yı aklına kazır ve onu acı çektirmeden öldürmeyeceğini söyler.

Ali Rıza’nın ailesi ise başlarındaki bela geçene kadar Haşmet’in evine yerleşme kararı alır. Cabir konsorsiyumdaki herkesi sevdikleriyle tehdit edince, Ali Rıza Cabir’e gidip teslim olur.

Cabir ise bununla yetinmez, hem Ali Rıza’ya hem de sevdiklerine zarar vermeyi kafasına koymuştur.

Arıza’nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

Maria ile Mustafa 11. bölüm full izle!

Zümrüdüanka 19. bölüm izle!

Gönül Dağı 4. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı 39. bölüm izle (Puhu Tv, Show Tv)

Ramo 20. bölüm (son bölüm tek parça) Show Tv!

Menajerimi Ara 13. bölüm neden yayınlanmadı?