25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kuzey Yıldızı 39. bölüm izle (Puhu Tv, Show Tv) Kuzey Yıldızı 39. bölüm full izle!

Kuzey Yıldızı 39. bölümüyle Cumartesi akşamı Show Tv ekranlarına geldi.; Kuzey Yıldızı 39. bölümde; . Yaşar, Yıldız'ı Kuzey'e verecek ve hasret bitecektir. Yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Yayınlanan fragmanda Kuzey'in çeyiz sandığını almak için mücadele verdiği tanıtımda Kadıoğulları damadı zorluyor. Kuzey Yıldızı 39. bölüm izleyemeyenler için son bölüm Puhu Tv linki ve yeni bölüm fragmanı sizlerle.

15 Kasım 2020 Pazar 10:37 - Güncelleme:
Kuzey Yıldızı 39. bölüm izle (Puhu Tv, Show Tv) Kuzey Yıldızı 39. bölüm full izle!

Kuzey Yıldızı 39. bölümü izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik ve komik bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV'de ekrana geliyor. Son bölümde Yıldız ve Kuzey, vuslata ilk defa bu kadar yakındır. Yıldız'ın yirmi yıllık yalnızlığı sona ererken, her şey sonunda yoluna girmeye başlamıştır. Kuzey Yıldızı 39. bölümü Puhu Tv'de de yayınlandı. Kuzey Yıldızı 39. bölümü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 39. bölümde; Yıldız, uzun zaman sonra ilk defa güne, babasının evinde uyanmış, ilk defa gelecekten umut etmeye başlamıştır. Yalnızca müzmin aşıklar için değil, tüm Kadıoğulları ve Mollaoğulları için de bayram vaktidir artık. Bilinen bütün engeller aşılmış, Yıldız ve Kuzey artık kavuşacaktır. Fakat aşıklar, bilinen engelleri aşmışlardır, bilinmeyenleri değil. Kadıoğulları’nın kapısını çalan sürpriz, düğün evini yas evine mi dönüştürecektir yoksa Yıldız’la Kuzey, o nişan yüzüğünü sonunda takabilecekler midir? İşte Kuzey Yıldızı 39. son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 39. BÖLÜM İZLE SHOW TV

KUZEY YILDIZI 39. SON BÖLÜM İZLE PUHU TV

KUZEY YILDIZI İLK AŞK’IN 39. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kuzey Yıldızı son bölümde; Kuzey ile Yıldız'ın önündeki engeller tek tek kalkarken iki aşık için evlilik telaşı başladı, Kadıoğlu ve Mollaoğlu ailesini kız isteme telaşı sardı. İki taraf da hazırlıklara son sürat başlarken yaşanan eğlenceli anlar seyircilere kahkaha dolu bir akşam yaşattı. Kadınların kuafördeki hazırlığı büyük bir heyecanla başlarken, gelen başka bir grupla çıkan tartışma herkesin kısa süreli de olsa gerilmesine sebep oldu.

Kuaför, kıyafet, yüzük alışverişi derken büyük an geldi çattı, Yıldız'ı Kuzey'e istemek için herkes Kadıoğlu evinde toplandı. Yaşar tam Yıldız'ı Kuzey'e verecekken gelen sürpriz kişi ise herkese büyük bir şaşkınlık yaşattı. Yıldız'ın amcası Cevher Kadıoğlu kız isteme merasimine bomba gibi düştü.

Yıldız'ı vermeyeceğini söyleyerek tatsız bir şakayla herkese korku yaşatsa da sonunda yüzükler takıldı; Kuzey ile Yıldız nişanlandı! İkilinin yüzükleri taktıktan sonra ilk inatlaşması ise çok gecikmeden yaşandı. Yıldız, Bahar'ın restoranına ortak olup iş hayatında yeni bir adım atınca bu fikre Kuzey pek sıcak bakmadı.

Üstüne Yıldız'ın sahneye çıkıp şarkı söylemek istemesi Kuzey'in kıskanç yüzünü yine ortaya çıkardı. Yıldız'ın sahnede şarkı söylerken Resul Dindar'ın gelmesi ise bölüme damgasını vurdu.

Kuzey Yıldızı 39. bölümde Resul Dindar ile Yıldız'ın düeti büyük beğeni topladı. Kuzey ile Yıldız'ın hayatında her şey sorunsuz ilerlerken Yıldız ve ekibinin, kuaförde gerilim yaşadıkları grupla aralarında kavga çıkması yeni bir sorunu beraberinde getirdi. Yıldızlar karakola düştü. Kuzey, Yıldız'ı kurtarmak için hemen harekete geçip polisleri ikna etme çabalarına başladı. Peki Kuzey'in ikna çabaları işe yarayacak mıydı?

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü 21 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

KUZEY YILDIZI 40. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 40. bölüm tanıtımı yayınlandı. Kuzey'in çeyiz sandığını almak için mücadele verdiği tanıtımda Kadıoğulları damadı zorluyor.


Ramo 20. bölüm (son bölüm tek parça) Show Tv!

Maria ile Mustafa 11. bölüm full izle!

Mucize Doktor 37. bölüm izle!

Arıza 10. bölüm izle (tek parça)

Öğretmen final bölümü yayınlandı! Öğretmen 9. final bölümü izle!

Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm izle!

Alev Alev 2. bölüm izle!

Gönül Dağı 4. bölüm izle!