26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Masumiyet 2. bölüm tek parça izle! Masumiyet 2. bölüm izle!

Masumiyet 2. bölümüyle FOX Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Masumiyet 2. bölümde İlker tutuklanır ve cezaevine girer. Annesi ise oğlunu kurtarmak için elinden geleni yapar. İrem ise babasına rağmen cezaevinde İlker ile nikah kıyar. Masumiyet 2. bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor.

3 Mart 2021 Çarşamba 23:42 - Güncelleme:
Masumiyet 2. bölüm tek parça izle! Masumiyet 2. bölüm izle!

Masumiyet 2. bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Çarşamba akşamı FOX Tv'de yayınlanan dizi, henüz ikinci bölümü yayınlanmasına rağmen izleyenler tarafından beğenildi. Masumiyet 2. bölümde Ela, yoğun bakımdan uyanır ve dava süreci başlar. İlker'in savunma stratejisi ise son derece ahlaksızcadır. Mahkeme sonucunda İlker serbest mi kalacak?

Masumiyet dizisi, ikinci bölümüyle Çarşamba akşamı FOX izleyicisiyle buluştu. Masumiyet 2. bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

MASUMİYET 2. BÖLÜM İZLE

MASUMİYET 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Yayın hayatına güçlü bir giriş yapan dizinin Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme alıyor.

Masumiyet 3.bölüm izle!

MASUMİYET 2. BÖLÜM ÖZETİ

Masumiyet 2. bölümde İlker Ilgaz'ın kendi düğününde gözaltına alınmasıyla başlayan yeni süreç, yasak aşkın üzerindeki sır perdesini aralar.

Üstü kapatılmış gerçekler ve görmezden gelinen yalanlar yavaş yavaş ortaya çıkarken, Bahar ve Hale çocukları uğruna karşı karşıya gelir.

'Benim oğlum yapmaz' sözünden dönmeyen Hale, İlker'in imajını kurtarmak için harekete geçer ve İrem'le, İlker'in cezaevinde evlenmelerine ön ayak olur.

Kızının gizlice evlenmesiyle deliye dönen Harun ise çoktan tarafını seçmiştir. İrem, babasının tüm çabasına rağmen, tamamen kayınvalidesinin kontrolüne geçer.

Bahar, kızının yoğun bakımdan çıkmasını adalete sığınarak beklerken, Ilgaz'lar sayesinde sınırsız gücün nasıl bir şey olduğu gerçeğiyle de tanışmak üzeredir.

Ela'nın gözünü açmasıyla nefesler tutulur ve dava süreci başlar. İlker'in savunma stratejisi ise son derece acımasızdır.

Masumiyet dizisinin İlker'i Serkay Tütüncü kimdir?

MASUMİYET DİZİSİ KONUSU

Bir gece İstanbul'da öldü sanılarak yol kenarına atılmış bir genç kız bulunur. Öldüresiye dövülmüş genç kız, o gün doğum günü olan 19 yaşındaki Ela Yüksel'dir.

Masumiyet Ela (İlayda Alişan) kimdir?

Kızının doğum günü, hayatının en acı gününe dönüşen Ela'nın annesi Bahar, tanınmış iş insanı İlker Ilgaz'ı işaret eder. Acılı annenin hedefinde olan İlker, aile dostları Harun Orhun'un kızı İrem'le nikah masasına oturmak üzeredir.

Deniz Işın kimdir?

Kızı için adalet isteyen annenin zorlu yolculuğu başlarken Bahar'ın karşısına bir başka anne; İlker'in annesi Hale Ilgaz çıkar. İrem'in babası Harun ise, iki ateş arasında kalırken tarafını seçmek zorundadır.

Bahar'ın suçlamalarıyla birlikte, Ela ve İlker'in, yalanların ve İrem'in gölgesinde yaşadıkları yasak aşk, mercek altına alınır. Korkunç şiddet olayının altından çıkan kanlı aşk üçgeni, üç ailenin de hayatını kökünden değiştirecektir.

3 Mart 2021 reyting sonuçları açıklandı mı? Çarşamba günü en çok ne izlendi?