16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Masumiyet 3. bölüm izle! Masumiyet 3.bölüm tek parça!

Masumiyet 3.bölümü izleyenleriyle buluştu. Çarşamba akşamı FOX Tv'de yayınlanan Masumiyet 3. bölümde Ela Yüksel davası gürültülü başlar. İlker'in avukatı, takıntılı ve ruh sağlığı bozuk bir Ela portresi çizer. Ortaya atılan şok deliller, Ela'nın en yakınlarının bile kafasını karıştırır. Dizinin bitmesinin ardından Masumiyet 4. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Masumiyet 3. bölüm full izleme linki haberimizde. İşte son bölümde yaşananlar...

10 Mart 2021 Çarşamba 23:53 - Güncelleme:
Masumiyet 3. bölüm izle! Masumiyet 3.bölüm tek parça!

Masumiyet 3. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Masumiyet 3. bölümde İlker cezaevinden çıkar. Ela ise berbat bir durumdadır. Annesi ne kadar yanında olsa da, karşılarındaki aile çok güçlüdür. Dizinin başrollerinde; Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın ve Selen Uçe yer alıyor. Masumiyet 3.bölüm izleyemeyenler Masumiyet 3. bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor.

FOX Tv'de yayınlanan Masumiyet dizisi, 3. bölümüyle Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluştu. Masumiyet 3. bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

MASUMİYET 3.BÖLÜM FULL İZLE

Masumiyet 4.bölüm izle tek parça!

Masumiyet 5.bölüm izle tek parça!

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Masumiyet dizisi, her hafta Çarşamba akşamı saat 20.00'da FOX Tv'de.

MASUMİYET 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI



MASUMİYET 3. BÖLÜM ÖZETİ

Acımasız taktikler; Ela'nın akıl sağlığı mercek altında!

Masumiyet 3. bölümde Ela Yüksel davası gürültülü başlar. İlker'in avukatı, takıntılı ve ruh sağlığı bozuk bir Ela portresi çizer. Ortaya atılan şok deliller, Ela'nın en yakınlarının bile kafasını karıştırır.

Aldığı darbeler ve geçirdiği ameliyatlar yüzünden zihninde boşluklar olan Ela bile, kendinden şüphe ederken Bahar, her zamanki gibi kızının arkasındadır. Ne var ki Bahar'ın gücü kızını korumaya yetmez.

Linç kültürünün de devreye girmesiyle birlikte, zaten sert olan süreç, Ela için psikolojik şiddete dönüşür.

Diğer yanda, İlker'in tutuksuz yargılanma talebi kabul edilir. İlker eve döner ve böylece, İrem'in hayatında yeni bir dönem başlar. İrem, evliliğin pek de hayallerindeki gibi olmayan karanlık yüzüyle karşı karşıya kalır.

Yıllar boyunca, sadece yumuşak ve sempatik yüzlerini gördüğü Ilgaz ailesi, şimdi bambaşka yüzleriyle karşısındadır.

Harun ise kızını, Ilgazlar cenderesinden kurtarmaya kararlıdır. Kızları uğruna mücadele eden Harun ve Bahar'ın yolları kaçınılmaz şekilde birleşirken, Ela'nın zihnindeki soru işaretleri, cevabını bulmak üzeredir.

Sadakatsiz 22.bölüm izle!

Kuruluş Osman 50. bölüm izle tek parça!

Maraşlı 10. bölüm izle tek parça!

Uyanış Büyük Selçuklu 25. bölüm izle tek parça!

Sefirin Kızı 44. son bölüm full izle!

Teşkilat 2. bölüm izle tek parça!