26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sadakatsiz 22.bölüm izle!

Sadakatsiz 22. bölüm izleyenlerini yine ekran başına kilitledi. Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz 22.bölümde; Volkan, yeniden aile olma hayalleriyle oğlu Ali ile birlikte Asya'nın evindedir. Asya ile yeniden bir arada olmak isteyen Volkan, Asya'ya Derin'den boşanmak istediğini söylerken Derin bunu duyar. Kocasının kendisinden ayrılmak istediğini öğrenen Derin şimdi ne yapacak? İşte Sadakatsiz 22.bölüm izleme linki.

17 Mart 2021 Çarşamba 23:42 - Güncelleme:
Sadakatsiz 22.bölüm izle!

Sadakatsiz dizisi 22. bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'nin izlenme rekorları kıran Sadakatsiz 22. Bölümde; Gönül Güçlü'nün yaptığına karşılık Asya'nın hamlesi, üzerine oynanan oyunda kartları yeniden dağıtmıştır. Ali için birlikte zaman geçiren Volkan ve Asya cephesinde de beklenmedik gelişmeler yaşanır. Volkan eski evinde hayal ettiği bir gün geçirir fakat gecenin sonunda Derin gelir. Sadakatsiz 22.bölüm izle Kanal D.

Sadakatsiz dizisinin 22. bölümünde Gönül'ün artan baskısına boyun eğmeyen Selçuk, Güçlü ailesini daha da zor bir durumda bırakmaya kararlıdır. Selçuk'un yeni hamlesi ne? Sadakatsiz 22.bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

SADAKATSİZ 22.BÖLÜM İZLE!

Başrollerinde; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı yayınlandı! Derin, intikam için harekete geçiyor!

SADAKATSİZ 22. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz 22. bölümü ile ekrana geldi.

Amerikan yapımı Doctor Foster dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinin son bölümü izleyenler tarafından heyecanla takip edildi.

Sadakatsiz 22.bölümde Volkan, yeniden aile olma hayalleriyle oğlu Ali ile birlikte Asya'nın evindedir. Ailecek eskisi gibi bir gün geçirirler.

Volkan oğulları ile, Asya'nın evindedir ve Ali'nin psikolojisi için gerekli olan buluşmalardan birisini gerçekleştirmektedir. Oyun oynayarak geçirdikleri akşamı Volkan, Asya'ya karşı kullanmak ister. Keyifli gece sonunda Asya'ya yeniden aile olabileceklerini hissettiren cümleler kurar.

Volkan Asya'ya "Sana da zaman hiç geçmemiş gibi gelmiyor mu? Sanki yine bir aileyiz, hiç ayrılmamışız... Mutluluğumuz hiç bozulmamış gibi gelmiyor mu?" der. Asya ise tepkisiz kalır.

Volkan kendi bozduğu aile mutluluğunu yeniden elde etmek için çabalasa da Asya'nın kalbi çok kırılmıştır. Bir yandan Derin bir yandan Asya ile olan ilişkisi Volkan'ı bilinmeyen bir çıkmaza sürüklemiştir.

Asya'nın hamlesi, üzerine oynanan oyunda kartları yeniden dağıtmıştır. Beklenmedik bir haber Asya, Sinan, Volkan ve Derin cephesinde yeni bir krizin tetikçisi olur.

Volkan Asya'ya Derin'den boşanmak istediğini söylüyor! Derin bunu öğreniyor!

Volkan, Bahar'a tekrar Asya ile beraber olmak istediğini anlatır. Önündeki tek engelin Derin olduğunu düşünen Volkan bu durumu daha fazla içinde tutamaz ve Asya ile konuşur.

Volkan, Asya'nın evinde yine eski defterleri açıyor ancak bu kez Derin her şeyi öğreniyor.

Asya'nın ise Volkan'a karşı duruşu bellidir. Volkan, Derin'den boşanacağını söyler ancak hesap etmediği bir şey vardır. Tüm bunları duyan Derin'in tepkisi ne olacak? Volkan, Derin'den boşanacak mı?

Gönül'ün artan baskısına boyun eğmeyen Selçuk, Güçlü ailesini daha da zor bir durumda bırakmaya kararlıdır. Derin ve Volkan'ın ilişkisinde ipler daha da gerilirken yaşanan şok bir gelişme, hangi kaçınılmaz sonun habercisidir?

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Son bölümde Asya'nın Sinan ile gazetelere çıkan haberine gelen tepkiler üzerine Asya, elindeki en güçlü silahı olan videoyu Gönül'e gösterip kendisiyle uğraşmamasını söylemişti. Asya'nın hamlesi, üzerine oynanan oyunda kartları yeniden dağıtmıştır.

Asya'nın Gönül Güçlü'ye ayar vermesi sosyal medyada trend olmuştu.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Çarşamba reyting sıralaması: 17 Mart 2021 Reyting sonuçları açıklandı mı?

Kuruluş Osman 50. bölüm izle tek parça!

Bir Zamanlar Çukurova 88. bölüm izle!

Akrep 15. bölüm izle Puhu Tv!

Masumiyet 4.bölüm izle tek parça!

Yasak Elma 102. son bölüm full izle FOX Tv!