25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sadakatsiz yeni bölümde Derin, harekete geçiyor! Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Sadakatsiz 23. bölüm fragmanında Volkan'ın boşanma kararını duyan Derin, planladığı intikam hayalini hayata geçiriyor. Yayınlanan fragmanda eve gelen Volkan, Derin'i gözü dönmüş halde buluyor. Bambaşka bir kişiliğe bürünen Derin, ne yapacak? İşte Sadakatsiz 23. yeni bölüm fragmanı.

21 Mart 2021 Pazar 10:31 - Güncelleme:
Sadakatsiz yeni  bölümde Derin, harekete geçiyor! Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz'in 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Sadakatsiz 23. bölüm fragmanında Volkan'ın kendisinden boşanmak istediğini öğrenen Derin, hazırladığı intikam planını uygulamaya başlıyor. Peki bundan sonra neler olacak? İşte Amerikan yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlama olan Sadakatsiz 23. yeni bölümden ilk sahne...

SADAKATSİZ 23. BÖLÜM FRAGMANI

Sadakatsiz son bölümde Volkan'ın boşanma kararını duyan Derin, yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Ancak bu defa bambaşka bir kişiliğe bürünüyor.

Sadakatsiz 23. yeni bölüm fragmanında Derin'in evdeki hallerini gören Volkan, endişeleniyor ve sonrasında olanlar herkesi şoke ediyor!

Volkan ve Derin'in evine gelen Asya gördükleri karşısında ne yapacak? Derin, nasıl bir intikam planı hazırlıyor?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Baraj dizisi final mi yapıyor? Baraj dizisi final tarihi ne zaman?

SADAKATSİZ ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sadakatsiz son bölümde Asya'nın evinde yine eski defterleri açan Volkan'ın boşanmak istediğini söylemesi dikkat çekerken; Derin'in tüm bunları duyması haftaya damga vurdu.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, BBC'nin BAFTA Ödüllü dizisi 'Doctor Foster'dan uyarlanan Sadakatsiz'in haftaki son bölümünde Volkan'la arası epeyce gerilen Derin'in gönderdiği videoyu görmesi şoke eden gelişmelerden oldu.

Tüm bunlar yaşanırken Asya'nın elindeki kozdan sonra geri adım atmaya karar veren Gönül'ün Asya'dan elindeki videoyu silmesini istemesi çarpıcı anlardan oldu.

Annesi ve kendisine yapılanlar karşısında daha fazla sessiz kalmayan Selçuk'un harekete geçerek Haluk'a babalık davası açması ise bölüme damga vuran diğer olay oldu.

Kardeşlerim 5.bölüm izle!

Teşkilat 3. bölüm full izle!

Son Yaz 12. bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı'na şaşırtan transfer! Dizinin psikoloğu belli oldu!

Arıza 27. son bölüm izle!

Kefaret 18.bölüm full izle!