27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Maraşlı 10.bölüm izle tek parça! Maraşlı 10. bölüm full izle!

Maraşlı 10. bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Yayınlanan son bölümde Maraşlı; Mahur'un iyiliği için ondan uzaklaşma kararı alır. 'Onu yarı yolda bıraktığımı düşünüyor ama bunu onun için yaptım. Hakikati öğrenirse hassas kalbi bunu kaldıramaz' diyen Maraşlı, Mahur'dan ne saklıyor? Son bölümde yaşananlar ve Maraşlı 10. bölüm tek parça izleme linki haberimizde yer alıyor. Maraşlı 10. bölüm full izle!

17 Mart 2021 Çarşamba 16:09 - Güncelleme:
Maraşlı 10.bölüm izle tek parça! Maraşlı 10. bölüm full izle!

Maraşlı dizisinin 10. bölüm izleyenleriyle buluştu. Atv ekranlarında Pazartesi akşamı ekrana gelen Maraşlı 10. bölümde Necati, Aziz'e hayatı zehir etmeye yeminlidir. Öte yandan Savaş, Maraşlı'nın kardeşi Nevzat'ı kaçırır ve karşılığında malları ister. Sami'nin adamları ise Mahur ve Maraşlı'ya pusu kurar. Mahur vurulur. Köşeye sıkışan Maraşlı, çok kan kaybeden Mahur'u kurtarmak için Sami ile pazarlık yapmak zorunda kalır. Maraşlı 10. bölüm full izleme linki tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

Atv'nin sevilen dizisi Maraşlı 10. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Maraşlı 10. bölümü full izlemek isteyenler için son bölüm tek parça izleme linki ve son bölüm özeti.

MARAŞLI 10. BÖLÜM FULL İZLE

Maraşlı 10. bölümüyle izleyenlerinin karşısına geçti. Atv ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinde Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik rol alıyor.

MARAŞLI 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kalp krizi geçirmesi sebebiyle hastanede olan Aziz'in durumu iyidir. Necati, hastanede Mahur ve Maraşlı arasındaki gerilimi ve aşkı fark eder. Mahur, Necati'ye içini döker, Maraşlı'nın ondan uzak durduğunu da anlatır. Necati; Mahur'u, Maraşlı konusunda yüreklendirir. Necati'nin bu konuda bir planı mı vardır?

Maraşlı 10. bölümde Savaş, hastanenin önüne gelmiştir ve İlhan'la 'polise ihbar etme' mevzusunu konuşurlar. İlhan uyuşturucu satacağına ölmeyi göze almıştır. Savaş, İlhan'a elinde işine yarayacak fotoğraflar olduğundan bahseder. İlhan fotoğraflara ulaştığında dönüşü olmayan bir yola girecektir...

Savaş, depodaki mal karşılığında Nevzat'ı alıkoyar. Sami, depodaki mallar ve Nevzat'ın hayatı üzerinden Maraşlı'yla pazarlık yapar. Maraşlı için Nevzat'ın hayatı daha kıymetlidir. Maraşlı'nın tehlikeli planı nedir?

Mahur, Maraşlı'yı işten çıkarma konusunda çok kararlıdır. Maraşlı, ona hala tehlikede olduğunu hatırlatır. Maraşlı, Mahur ile ilgili ses kaydı alır. Onu üzüyor olmaktan çok mutsuzdur ve yalan söylediği için vicdanı rahatsızdır. Maraşlı ve Mahur bir araya gelebilecek midir?

Sami'nin adamları, Mahur ve Maraşlı'ya pusu kurar. İkili kaçmayı başarır ama Mahur vurulmuştur. Köşeye sıkışan Maraşlı, çok kan kaybeden Mahur'u kurtarmak için Sami ile pazarlık yapmak zorunda kalır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarabilecek midir?

Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur, yönetmenliğini ise Arda Sarıgün'ün üstlendiği Maraşlı, her Pazartesi Atv'de.

15 Mart 2021 Reyting sonuçları açıklandı!

Masumiyet 4. bölüm full izle!

Kuruluş Osman 50. bölüm izle!

Sadakatsiz 22. bölüm full izle!

Yasak Elma 102. bölüm izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 25. son bölüm tek parça!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 186. bölüm izle!

Sefirin Kızı 44. bölüm izle Puhu Tv!

Çukur 4.Sezon 28.Bölüm full izle Puhutv! (Çukur 120. bölüm)