25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Masumlar apartmanı son bölüm 42 bölüm full izle Youtube! Masumlar Apartmanı 42.Bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 42. Bölüm izleyenlerinin karşısına çıktı. TRT1 ekranlarının gerçek hikayeden uyarlanan dizisi Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde Han'ın eski nişanlısı Ceylan geri dönüyor. Diğer yandan Naci'nin dönüşü, Safiye'ye sevibncin beraberinde korkuyu da getirir. İyileşmek bir kenara, Safiye'nin daha da kötülediğini görünce Naci ne yapacaktır? Masumlar apartmanı son bölüm 42 bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor. Masumlar Apartmanı 42. Bölüm izle Youtube!

12 Ekim 2021 Salı 23:48 - Güncelleme:
Masumlar apartmanı son bölüm 42 bölüm full izle Youtube! Masumlar Apartmanı 42.Bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 42. bölümüyle izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun'un yer aldığı Masumlar Apartmanı 42. bölümde Esat Gülben'i olduğu gibi kabul ediyor ve Gülben'in kına gecesi yapılıyor. Naci ise Safiye'ye evlenme teklifi etmek için hazırlanıyor. Safiye ne yapacak? İşte Masumlar apartmanı son bölüm 42 bölüm full izleme bağlantısı.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM (42 BÖLÜM) FULL İZLE!

OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı dizisi her Salı akşamı saat 20.00'de TRT1'de...

MASUMLAR APARTMANI 42. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Masumlar Apartmanı dizisinin (son bölüm) 42. Bölümünde İsteme sırasında yaşanan hadisenin ardından Gülben utanç ve ümitsizlik içinde kıvranır. Teselliyi ise kendi gibi anormal gördüğü tek kişide bulur.

Safiye, bir yandan Gülben'le ilgilenmeye çalışırken bir yandan da Naci'nin dönüşünün sevincini yaşar.

Bu sevinç, beraberinde korkuyu da getirir. İyileşmek bir kenara, Safiye'nin daha da kötülediğini görünce Naci ne yapacaktır? Naci'ninse bambaşka bir planı vardır.

Kendi yasını unutup ailesini toparlama derdine düşen Han, Safiye'ye gelen bir haberle sarsılır. Rüya ise Han'la ilgili yeni öğrendiği bir bilginin peşine düşer.

Esat yaşananlardan dolayı şaşkın ve ne düşüneceğini bilemez haldedir. Gülben, tamamen ümidini kaybetmişken Esat onu bir kez daha şaşırtır.

Gülben'i olduğu gibi kabul eden Esat, düğün için hazırlıklara başladı. Kına gecesi için bindallı giyen Gülben, başta ablası Safiye olmak üzere herkesi duygulandırdı.

Diğer yandan Naci'nin Safiye'ye yüzük alması, bir evlenme teklifi olacağının sinyalini verdi.

Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde Han'ın eski nişanlısı Ceylan'ın geri dönmesi ise izleyenleri şaşırttı.

12 Ekim 2021 Salı reyting sonuçları: Baht Oyunu, Masumlar Apartmanı, Ada Masalı reyting sıralaması

Evlilik Hakkında Her Şey 4. Bölüm full izle Youtube!

Baht Oyunu final bölümü full izle Youtube!

Ada Masalı 17. bölüm izle Puhutv! Ada Masalı 17. bölüm full izle!