27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Masumlar Apartmanı 5. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 5. bölümde neler oldu?

Masumlar Apartmanı 5. bölüm izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Gerçek bir hayat hikayesinden diziye uyarlanan Masumlar Apartmanı daha ilk bölümden izleyicilerden tam not almıştı. Salı akşamı yeni bölümü ile TRT1'de ekranlara gelen Masumlar Apartmanı 5. bölüm izleyenlerden tam not aldı. Dizide Safiye'nin Han ve İnci'nin evlendiğini duyması sonucu olaylar iyice karışacaktır. Masumlar Apartmanı 5. bölüm izle (tek parça)

14 Ekim 2020 Çarşamba 09:08 - Güncelleme:
Masumlar Apartmanı 5. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 5. bölümde neler oldu?

Masumlar Apartmanı 5. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Masumlar Apartmanı 5. bölümde İnci ve Han, evlendikten sonra Safiye'nin ve İnci'nin dedesinin tepkilerine rağmen birbirlerine kenetlenmeye çalışırlar. Fakat bu ani kararın sonuçları kolay olmayacaktır. İnci ise evliliklerini aillere söylemekten vazgeçer. Masumlar Apartmanı 5. bölümü haberimizin içeriğindeki linkten izleyebilirsiniz.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 5. bölümü ile 13 Ekim Salı akşamı izleyici karşısına çıktı. Masumlar Apartmanı 5. bölümde heyecanlı gelişmeler yaşandı. Son bölümün ardından Masumlar Apartmanı'nın son bölümüne Safiye'nin babasıyla olan duygusal konuşması damga vurdu. Masumlar Apartmanı 5. bölüm izle (tek parça) İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve Masumlar Apartmanı son bölümde yaşananlar...

MASUMLAR APARTMANI 5. BÖLÜM İZLE


MASUMLAR APARTMANI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Masumlar Apartmanı 5. bölümde; Memduh’la yaşadığı kavga sonrası Han’dan destek bekleyen Safiye hüsrana uğrar. Yaşanan kriz, İnci’yi evliliklerini duyurma fikrinden vazgeçirir.

Esat’ın Esra ile evlendiğini sanan Gülben, derin acılar içindedir ancak dertleşecek kimsesi yoktur. Ege’nin atacağı bir adım İnci ve Memduh’u zor durumda bırakır.

Han kardeşleriyle paylaşamadığı mutluluğunu babasıyla paylaşır. Ancak Hikmet hafıza sorunu yaşamaktadır. Han bir günlüğüne de olsa, her şeyden uzakta bir balayı tatili yapmak istese de evde yaşanacak bir sorun yüzünden acilen dönmek zorunda kalırlar. Hikmet Safiye ve Gülben’e Han’ın evlendiğini söyler. Safiye’nin dünyası başına yıkılacaktır.

MASUMLAR APARTMANI 6. BÖLÜM FRAGMANI


Masumlar Apartmanı 5.son bölümde, Yeterince tanımadığı bir kişiyle çok kısa zaman içerisinde evlenmenin getirdiği birtakım problemlerle karşılaşmaya başlayan İnci, Han'ın gerek değişen konuşmaları gerekse anlamlandıramadığı hal ve hareketlerine tanık olunca şaşkınlığını gizleyemedi. İnci, senelerdir yüzünü görmediği ve annesinin yaşamını yitirmesinin sebebi olarak gördüğü babasıyla ilk kez yüzleştiği esnada kendini hararetli geçen bir tartışmanın tam ortasında bulurken, bir anda gergin ortama dalan Han'ın İnci'nin babasını boğmaya çalışmasının ardından Masumlar Apartmanı 6.bölüm fragmanı bekleniyor. İnci, acele kararla hayatını birleştirdiği adamın beklenmedik hamlesi sonucunda neye uğradığını şaşırırken yapacaklarına bir yenisini daha ekleyen Han, İnci'nin eski işine tekrardan başlamaması adına şirketin sponsorluğundan yararlanarak farklı bir radyo kanalında ona iş bulmasının akabinde Masumlar Apartmanı 6.bölüm fragmanı yayına girdi.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167. bölüm izle!

Menajerimi ara son bölüm full izle Puhu Tv

Yasak Elma 80. bölüm izle!

Çukur 98. bölüm (4.sezon 6.bölüm) izle!