25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Menajerimi ara 15. bölüm Puhu Tv! Menajerimi Ara 15. bölüm izle!

Menajerimi ara 15. bölüm izleyicisiyle buluştu. Menajerimi ara 15. bölümde; Serkan açıkça Kıraç'a savaş ilan eder. Dicle ise Barış'la yaşadığı yüzleşme de yeni bir gerçekle sarsılır. Hakkında çıkan sansasyonel haberler taşları yerinden oynatırken Dicle'yi evde büyük bir sürpriz beklemektedir. Menajerimi ara son bölüm full izleme Puhu Tv sayfası ve Star Tv linkleri haberimizde yer alıyor. Menajerimi Ara 15. bölüm izle Puhu Tv!

6 Aralık 2020 Pazar 23:35 - Güncelleme:
Menajerimi ara 15. bölüm Puhu Tv! Menajerimi Ara 15. bölüm izle!

Menajerimi Ara 15. bölümüyle dün akşam Star Tv ekranlarında yayınlandı. Menajerimi ara 15. bölüm izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Menajerimi Ara son bölüme Murat Dalkılıç konuk oldu. Dicle'nin, Serkan'ın teklifine cevabı merakla beklenirken, Feris'in yapacağı hamle hem ajans hem de Dicle için yeni bir dönüm noktası olur. Menajerimi Ara 15. bölüm izleyenler yeni bölüm fragmanını da merak ediyor. İşte kaçıranlar için Menajerimi ara son bölüm full izle Puhu Tv linki.

MENAJERİMİ ARA 15. BÖLÜM İZLE STAR TV

MENAJERİMİ ARA 15. BÖLÜM FULL İZLE PUHU TV

MENAJERİMİ ARA 15. BÖLÜM ÖZETİ

Menajerimi Ara 15. bölümde; Dicle’nin, Serkan’ın teklifine cevabı merakla beklenirken, Feris’in yapacağı hamle hem ajans hem de Dicle için yeni bir dönüm noktası olur.

Feris, oyuncusu Hülya’nın sette yaşadığı krizi çözmeye çalışırken onu bekleyen büyük tehlikeyi herkesten önce fark eder.

Kıraç, hem şarkıcı hem de oyuncu olan Murat Dalkılıç’ı ünlü bir yönetmenin filminde oynatabilmek için akıllara gelmeyecek ilginç bir yol dener.

Peride’nin ajanstaki muhbiri bulmak için oynadığı oyun hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanır. Çınar ise kendisini ailesinin yaptığı sürprizin ortasında bulur.

Dicle, Barış’la yaşadığı yüzleşme de yeni bir gerçekle sarsılır. Hakkında çıkan sansasyonel haberler taşları yerinden oynatırken Dicle’yi evde büyük bir sürpriz beklemektedir.

Serkan ve Kıraç, artık herkes için geri dönülmez bir savaşın içindedir.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dicle’nin kovulmasının ardından, Beren’in Berlin Ajans’a geçmesi Ego Ajans’ta bütün dengeleri değiştirir.

Feris, Dicle’nin yokluğunda yeni asistanıyla işlerini halletmeye çalışırken, oyuncusu Ozan Dolunay’ın yaşadığı kriz her şeyi daha da karmaşık bir hale getirir. ‘Peri Masalım’ dizisinin takipçileri sürpriz bir istekle ajansı basınca, Çınar farklı bir yol denemek zorunda kalır.

Dicle’nin tekrar ajansa dönmesi için harekete geçen Emir ve Barış, hiç beklemedikleri engellerle karşılaşır. Dicle’nin Barış’la ilgili öğrendiği gerçekler ise onu bir kez daha derinden etkiler.

Serkan, Ego’nun sürpriz bir oyuncusuna bir adım daha yaklaşırken, tehlikenin farkında olan Kıraç, Serkan’la yüzleşir. Serkan’ın Dicle’yle ilgili büyük hamlesi ise merak konusudur.

6 Aralık 2020 Pazar Reyting sonuçları açıklandı!

Arıza 13. bölüm izle!

Kefaret 3. bölüm izle!

Bir Annenin Günahı 3. bölüm izle!