19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Misafir 5. bölüm full izle! Misafir final bölümü izle!

Misafir dizisi final bölümüyle son kez izleyici karşısına çıktı. Hafızasını kaybeden bir kadın ile 3 çocuklu bir adamın hayatlarının kesişmesini anlatan dizinin final bölümünde tüm gerçekler ortaya çıkınca Erdem geçmişin acısıyla mı yoksa geleceğin umuduyla yaşamayı mı seçecektir? Misafir 5. bölüm full izleme bağlantısı tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

9 Aralık 2021 Perşembe 16:50 - Güncelleme:
Misafir 5. bölüm full izle! Misafir final bölümü izle!

FOX Tv'de yayınlanan Misafir, 5. bölümüyle ekranlara veda etti. Yapımını MEDYAPIM'ın üstlendiği Misafir'in final bölümünde Gece ise hayatına Güneş olarak devam edebilmek için Gece'nin suçlarının bedelini ödeyecek midir? Başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı Misafir'in final bölümünü izlemek için haberimizdeki linke tıklayın. Misafir 5. bölüm full izle!

MİSAFİR 5. BÖLÜM İZLE (FİNAL BÖLÜMÜ)

Misafir"in oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi başarılı isimler de yer alıyor.

MİSAFİR FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Tüm gerçekler ortaya çıkınca Erdem geçmişin acısıyla mı yoksa geleceğin umuduyla yaşamayı mı seçecektir? Gece ise hayatına Güneş olarak devam edebilmek için Gece'nin suçlarının bedelini ödeyecek midir?

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu, senaryosunu Özge Aras'ın uyarladığı Misafir dizisinde travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem'in (Buğra Gülsoy) umut dolu karşılaşma hikayesi konu alındı.

MİSAFİR OYUNCULARI

Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi başarılı isimlerin oyunculuğunu üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturuyor.

Yayın hayatına 5. bölümü ile veda eden Misafir dizisi reyting kurbanı oldu. İzlenme rakamları istenilen düzeyde olmayan dizi için final kararı alındı.

9 Aralık 2021 Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar reyting sıralaması

Camdaki Kız 23. bölüm full izle Kanal D! Nalan, gerçekleri öğrenecek mi?

Barbaroslar son bölümde İlyas ölecek mi?Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12.bölüm full izle!

Yargı 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Ceylin ve Ilgaz arasında buzlar tamamen eriyor...