5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Mucize Doktor 49. bölüm izle! Mucize Doktor son bölüm izle FOX Tv!

Mucize Doktor 49. bölüm izleyenlerine hüzünlü ve gergin anlar yaşattı. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu dizi, Perşembe akşamı izleyenleriyle buluştu. Mucize Doktor son bölümde Acilde karşılaşan iki düşman aile bütün hastaneyi kaosa boğar. Çıkan arbedede Adil hoca vurulur. Bütün ekibi hüzne boğan bu olayda Adil hoca ameliyata alınır. Ali, herkesten daha çok perişan olur. Peki Adil hoca ölecek mi? İşte kaçıranlar için Mucize Doktor son bölüm FOX Tv izleme sayfası. Mucize Doktor 49. bölüm izle!

11 Şubat 2021 Perşembe 20:50 - Güncelleme:
Mucize Doktor 49. bölüm izle! Mucize Doktor son bölüm izle FOX Tv!

Mucize Doktor 49. bölümü ile FOX Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. FOX TV'nin fenomen dizisi Mucize Doktor, son bölüme Ali Vefa'nın gözyaşları damga vurdu. Mucize Doktor 49. bölümde; Hastaneye gelen 2 hasım arasında çıkan olaylarda doktorlar araya giriyor. Ali ve Ferman ameliyattayken içerden bir silah sesi duyulur. Adil hoca vurulmuştur. Acilen ameliyata alınan Adil hoca yaşayacak mı? Mucize Doktor son bölüm ful izleme linki ve yeni bölüm fragmanı. Mucize Doktor 49. son bölüm ful izle FOX Tv!

Başrolünü Taner Ölmez'in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor dizisi 49. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Mucize Doktor 49. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

MUCİZE DOKTOR 49. BÖLÜM FUL İZLE

MUCİZE DOKTOR 49. BÖLÜM ÖZETİ

Acilde karşılaşan iki düşman aile bütün hastaneyi kaosa boğar. Maksimuma çıkarılan güvenlik önlemlerine rağmen herkes süratle patlama noktasına sürüklenirken Ali'nin aklındaysa Vuslat yüzünden kalbini kırdığı Ezo vardır.

Adil, Ali'ye arkadaşını geri vermeye karar verir. Ve tam bu sırada hastanede biriken ortak nefret hedefini bulur.

Hastaneye gelen 2 hasım arasında çıkan olaylarda doktorlar araya girer. Ali ve Ferman ameliyattayken içerden bir silah sesi duyulur. Adil hoca vurulmuştur. Acilen ameliyata alınan Adil hocayı kurtarmak için Ali Vefat midesini almayı önerir.

Mucize Doktor son bölümde çıkan arbedede Adil hoca vurulur. Bütün ekibi hüzne boğan bu olayda Adil hoca ameliyata alınır. Ali, herkesten daha çok perişan olur. Peki Adil hoca ölecek mi?

Ama bu hedef hiç beklenmedik, masum biridir. Sevgi hepimizi kurtarabilir mi? Yoksa bazılarımız için çok geç midir?

MUCİZE DOKTOR 50. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Mucize Doktor dizisinin yayınlanan son bölümünün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Mucize Doktor 50. bölüm fragmanında Nazlı, Ali olmadan yaşayamayacağını anlıyor.

11 Şubat 2021 Perşembe reyting sonuçları açıklandı!

Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm izle!

Alev Alev 14. bölüm izle tek parça!

Sadakatsiz 17. bölüm izle!

Kuruluş Osman 45. bölüm izle!