26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sadakatsiz 17.bölüm izle!

Sadakatsiz 17. bölümde dengeler değişiyor. Derin, Ali için çaba gösterirken Ali'nin farklı davranması onu çileden çıkarıyor. Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Sadakatsiz'in 17. son Bölümünde; Gitmeye karar veren Asya, Derin'den gelen hamle ile geri adım atıyor. Asya'nın savaşı artık Volkan'la değil, Derin'le... Öte yandan Derin'in Ali'yi azarlamasıyla birlikte Ali ağlayarak annesini arar ve kendisini almasını ister. Volkan bu olaya kayıtsız kalacak mı?

10 Şubat 2021 Çarşamba 22:48 - Güncelleme:
Sadakatsiz 17.bölüm izle!

Sadakatsiz dizisinin 17. bölümü izleyenler tarafından heyecanla takip edildi. Başrollerinde; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi. Sadakatsiz 17. bölümde Ali, hatasını anlayıp evine dönmek istiyor. Volkan, Derin'in Ali'yi azarlamasına ne tepki verecek? Sadakatsiz 17.bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Sadakatsiz 17. bölüm izleyenleriyle buluştu. Derin, Ali'ye karşı sınırı aşıyor! Gelen misafirin yanında Ali, "Burası benim evim değil" deyince Derin çıldırıyor. Ali'ye karşı sert tepki veren Derin'in sürekli bağırması Ali'yi korkutuyor. Dayanamayan Ali, çareyi annesini aramakta buluyor. Asya oğluna yapılanları duyunca ne yapacak? İşte Sadakatsiz 17.bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar.

SADAKATSİZ 17.BÖLÜM İZLE !

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

SADAKATSİZ 18. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Sadakatsiz 18. yeni bölüm fragmanında Volkan, Asya'ya gelerek pişman olduğunu ima ediyor. "Acaba affetseydi nasıl olurdu?" diye düşündüğünü söylüyor. Volkan'ın pişmanlığı bir yana, bölümün başında yayınlanan olayın ne olduğu izleyen tarafından merak ediliyor. Sadakatsiz yeni bölümleri ile her hafta Çarşamba akşamı Kanal D'de...

SADAKATSİZ 17. SON BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatsiz 17. bölümde Asya'nın aldığı karar herkeste şok etkisi yaratırken Derin büyük bir zafer kazandığına inanır. Hicran ve Selçuk'u bir araya getiren kaçınılmaz yüzleşme, beklenmedik karşılaşmaların da habercisidir.

Asya'nın uzaklaşması Volkan'ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklerken, sonuçları herkes için sarsıcı olur.

Derya, Asya'nın hastanedeki görevinden istifa edeceğini öğreniyor ve ilk iş Volkan'ı arıyor. Asya'nın kararında ciddi olduğunu ve artık tamamen gideceğini söylüyor. Derya'nın sözlerinden sonra Asya hakkında çok endişelenen Volkan, ne yapacağını bilemiyor.

DENGELER DEĞİŞİYOR!

Derin Ali için çaba göstermeyi sürdürürken dengeleri bir kez daha değiştiren gelişme ne olacaktır?

Öte yandan Derin Asya'nın gideceğini öğrendiğinde onunla konuşuyor. "Duyduğuma göre gidiyormuşsun. Kaybettiğini sonunda kabul ettin demek." diyerek Asya'yı kışkırtıyor.

Asya ise "Savaşmayı bıraktım diyelim. Eğer savaşsaydım kazanırdım" diyor. Tam o sırada Volkan Asya'yı arıyor. Derin bir kez daha bozuluyor.

Asya sonunda kalmaya karar veriyor. Asıl amacı Derin ile savaşmak olan Asya, "Volkan'ı ne zaman nereye çağırırsam gelir!" diyerek Derin'e resmen savaş açıyor.

Ali için olduğunu da imalı bir şekilde söyleyen Asya, Derin'i tam bir çıkmaza sürüklüyor.

DERİN, VOLKAN'IN YALANINI YAKALIYOR!

Asya'ya ulaşamayan Volkan, onu görmek için her yolu deniyor. Derin'in dikkatini çekmeden evden ayrılmaya çalışan Volkan, işi bahane ediyor. Şirkete gideceğini söyleyerek Asya'nın evine gidiyor. Bu durum bir anda geçmişi Derin'in gözünün önüne getiriyor. Volkan'ın bir zamanlar ona gelmek için de Asya'ya benzer yalanlar söylediğini hatırlıyor.

DERİN, ALİ'YE KARŞI SINIRINI AŞIYOR!

Yemek masasında Ali, Derin'in beklemediği bir tepki verince Derin çıldırıyor! Ali'ye karşı sert bir şekilde neden böyle yaptığını soruyor ancak Ali'yi oldukça korkutuyor. Dayanamayan Ali, çareyi annesini aramakta buluyor.

Derin, Ali için çaba göstermeyi sürdürürken dengeleri bir kez daha değiştiren bir gelişme yaşanır. Son zamanlarda sinirleri çok bozuk olan Derin, tüm hırsını Ali'den çıkarır. Ali'ye karşı bir anda tavrı değişen Derin, onunla tartışmaya başlar. Sesler yükselince Volkan duruma el atar. Ancak Volkan'ın gelişi bu defa çok sert olur. Ali'ye el kaldıran Volkan, bu davranışıyla onu kaybedecektir.

Asya oğluna yapılanları duyunca ne yapacak?

Sadakatsiz sizisinin Derya'sı Özge Özder ile Sinan Güleryüz'ün kızı Luna doğdu!

Sen Çal Kapımı 31. son bölüm izle!

Mucize Doktor 49. bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 21. bölüm izle!

Sefirin Kızı 39.bölüm izle!

Yasak Elma 97.bölüm izle!