27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Sadakatsiz 46. yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz 46. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sadakatsiz'in 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Aras'ın tavırları Asya dahil herkesi şaşırtıyor... Volkan'ın evini basan Aras öfkeden çıldırır. Onu bu halde gören Asya ne yapacak? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? İşte Sadakatsiz 46. Bölüm Fragmanı

13 Ocak 2022 Perşembe 09:59 - Güncelleme:
Sadakatsiz 46. yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz 46. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 46. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı! Yayınlanan fragmanda Asya'nın evinde ortaya çıkan gizli kamera Aras'ı delirtir. Volkan ve Derin'in evini basan Aras'ın yaptıkları herkesi şaşırtır. Asya onun bu tavrına nasıl cevap verecek? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? İşte Sadakatsiz 46. Bölümden ilk fragman.

SADAKATSİZ 46. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

ARAS'IN ÖFKESİ HERKESİ ŞAŞIRTIYOR!

Sadakatsiz 46. Bölüm Fragmanında Asya'nın evinde ortaya çıkan gizli kamera Aras'ı delirtir. Bunu Volkan'ın yaptığına emin olan Aras Asya'nın tüm uyarılarına rağmen onu dinlemez.

Volkan ve Derin'in evini basan Aras adeta öfkeden çıldırır. Derin ve Volkan da oldukça şaşkındır. Asya ise gördüklerine inanamaz. Asya, Aras'ın bu agresif tavırları karşısında ne yapacak?

SADAKATSİZ 46. BÖLÜM NE ZAMAN?

Kanal D'nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği dizisi Sadakatsiz, yeni bölümüyle 19 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!

Başrollerinde; Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan), Melis Sezen (Derin), Berkay Ateş (Aras), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder(Derya), Yeliz Kuvancı(Bahar), Nazlı Bulum(Nil), Gözde Seda Altuner(Gönül), Taro Emir Tekin(Selçuk) ve Alp Akar'ın (Ali) yer aldığı dizinin Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt ve Merve Çolak oturuyor.

Camdaki Kız 27. bölüm Fragmanı yayınlandı!

Annemizi Saklarken 6. son bölüm izle PuhuTv!

Arka Sokaklar Rıza baba diziden ayrılıyor mu?

Kuruluş Osman 78. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Biz ölürsek Şehit oluruz!'