19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sana Söz 7. bölüm izle! Sana Söz final bölümü izle!

Sana Söz final bölümü ile son kez izleyici karşısına çıktı. Star'da yayınlanan dizi, istenilen izlenme oranına ulaşamayınca final kararı alındı. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin, Hivda Zizan Alp ve Cansın Çekili ve Atakan Hoşgören'in yer aldığı Sana Söz dizisinin final bölümüne haberimizdeki link üzerinden ulaşabilirsiniz. Sana Söz 7. bölümde neler oldu?

14 Aralık 2021 Salı 16:23 - Güncelleme:
Sana Söz 7. bölüm izle! Sana Söz final bölümü izle!

Sana Söz dizisi 7. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez, senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın kaleme aldı. Sana Söz 7. bölümünde Erdem ve Ömer'in ormanda buldukları ceset sonrası bütün oklar Bora'ya çevrilir. Peki final bölümünde neler yaşanacak? Star'da yayınlanan Sana Söz final Bölümünü izleme linki haberimizde yer alıyor.

SANA SÖZ FİNAL BÖLÜMÜ İZLE (7. BÖLÜM)

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif'le Ömer'in hikayesi anlatılıyor.

SANA SÖZ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Star Tv'de ekrana gelen Sana Söz final bölümünde Erdem ve Ömer'in ormanda buldukları ceset bütün okları Bora'ya çevirir.

Erdem için karar anıdır, ya Ömer'in yanında yer almaya devam edecek ya da Bora'nın yanında olacaktır.

Erdem kararını verir. Duru ve Bora'nın konuşması Elif'in gelmesiyle bölünür.

Bora odadan kaçmaya çalışırken Ömer ile yüz yüze gelir. Umut ise içine düştüğü durumdan yaptığı plan sayesinde kurtulmaya çalışır.

Aslı, Erdem için gün geçtikçe bir tehdit haline gelir. Erdem, telefonlarını açmayınca Aslı, Erdem'in evine gitmeye karar verir.

Bütün bunların yanında kayıp bebek olayı ise Elif ve Ömer'i yeniden işbirliği yapmaya zorlar.

SANA SÖZ DİZİSİNİN KONUSU

Sana Söz dizisinde Elif Karaca, Türkiye'nin merakla takip ettiği "Elif Karaca ile Sessiz Kalma" programının sunucusudur. Elif, yaşamını, çocukluğundan bu yana şahit olduğu adaletsizlikler ve kötülülüklerle mücadeleye adamıştır. Cinayet Büro komseri Ömer de, tıpkı Elif gibi hayatı boyunca kötülerle, canilerler, suçlularla mücadele etmiştir.

Televizyon programcısı olan Elif, cinayetleri çözmeye ve katilleri bulmaya çalışmaktadır. Sunucu halk tarafından sevilmektedir. İşini başarılı bir şekilde yapmak için hayatı boyunca çok sayıda fedakarlıkta bulunmuştur. Elif, mutlu bir aile hayatı olduğuna inanmaktadır. Lakin, bir gün programda işlediği vakanın kocası Erdem ile olduğunu öğrenmesi hayatının dağılmasına neden olur.

14 Aralık 2021 Salı reyting sonuçları açıklandı! Masumlar Apartmanı, Destan, Mahkum...

Mahkum ilk bölüm full izle!

Destan 4. bölüm izle full HD tek parça!

Camdaki Kız 24. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı "Bir Köşede Oturup Ağlamayacağım!"