29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Sefirin Kızı 32. bölüm izle Puhu Tv! Sefirin Kızı 32.bölüm full izle!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı 32. bölümü ile Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıktı. Sefirin Kızı son bölümde; Nare ve Sancar ayrılmış olsalar da birbirlerini korumaya devam ederler. Öte yandan; Sancar Menekşe-Akın İşbirliğini Öğreniyor. Menekşe'nin hamile olmadığını öğrenen Sancar, ne tepki verecek? Sefirin Kızı 32. bölümü Puhu Tv'den veya Star Tv'den izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler. Sefirin Kızı 32. bölüm izle Puhu Tv

15 Aralık 2020 Salı 11:28 - Güncelleme:
Sefirin Kızı 32. bölüm izle Puhu Tv! Sefirin Kızı 32.bölüm full izle!

Sefirin Kızı 32. bölümüyle Star Tv ekranlarında izleyici ile buluştu. Sefirin Kızı Son bölümde; Nare Sancar'dan ayrılıyor fakat birbirlerinin yaralarını sarmaya devam ediyorlar. Nare, çemberi giderek daraltan Kahraman’dan Sancar’ı korumak için Gediz’le işbirliği yapar. Sancar ise hem Nare’yi belalardan korumaya çalışır, hem de ailesi ve Melek onu suçlamasın diye uğraşır. Sefirin Kızı 32.bölüm full izleme linki kaçıranlar için haberimizde yer alıyor. Sefirin Kızı 32. bölüm full izle! Sefirin Kızı 32.bölüm full izle Puhu Tv!

Sefirin Kızı 32. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Sefirin Kızı son bölümüyle pazartesi akşamı ekrana geldi. Sefirin Kızı 32. bölümde; Gediz'in peşine düşen Sancar, Sahra’dan şüphelenir ve bu sayede de Menekşe’nin yalanın anlar ve gerçekle yüzleşir: bir oğlu olmayacaktır… Öte yandan; Elvan Yahya'yı emlakçıda yakalar.

SEFİRİN KIZI 32.BÖLÜM FULL İZLE STAR TV

SEFİRİN KIZI 32. BÖLÜM İZLE PUHU TV

SEFİRİN KIZI 32. BÖLÜM ÖZETİ

Sefirin Kızı 32. bölümde; Nare ve Sancar ayrılırlar ama ikisi de kendi yaralarını sarmaya değil, birbirlerini korumaya koyulurlar.

Nare, çemberi giderek daraltan Kahraman’dan Sancar’ı korumak için Gediz’le işbirliği yapar. Sancar için babasına yalvarmaya bile razı olur.

Sancar ise hem Nare’yi belalardan korumaya çalışır, hem de ailesi ve Melek onu suçlamasın diye uğraşır. Nare’yi uzaktan takip ederken iyice sıkışan Gediz’e, Gediz’in peşindeyken Sahra’ya ulaşır. Sahra’dan şüphelenir ve bu sayede de Menekşe’nin oyununa ulaşır. Sancar gerçekle yüzleşir: bir oğlu olmayacaktır…

Her şey domino taşları gibi yıkılır ve bütün oyunlar açığa çıkarken, galibiyet tek bir kişinin olacak gibi görünmektedir; Kahraman’ın.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aylardır Akın’ın cesedini bulmaya ve Sancar’ı hapse attırmaya çalışan Gediz, Sancar’ın kurduğu oyun yüzünden, o cesedin ortaya çıkmasını engellemek zorundadır. Ama aşması gereken iki engel vardır; Sahra ve Kahraman.

Nare ile aralarındaki uçurumun giderek açıldığını gören Sancar, Nare'ye bir sürpriz hazırlar. İkisi hayatlarında ilk defa birlikte yemeğe çıkarlar ve anlaşmayı denerler. Fakat Nare düğüne 2 gün kala Sancar'dan ayrılır. 

14 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Uyanış Büyük Selçuklu 12. bölüm izle!

Çukur 107. bölüm izle Puhu Tv!

Yasak Elma 89. bölüm izle!