20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Yasak Elma 89.bölüm izle! Yasak Elma 89. bölüm tek parça

Yasak Elma 89. bölümüyle FOX Tv ekranlarında izleyici ile buluştu. Yasak Elma 89. bölümde; Şahika yeni bir oyunun içinde olacaktır. Çağatay'ın annesi Feride, Yıldızla oğlunu ayırmak için Şahika'yı oğlu ile bir araya getirmeyi düşünmektedir. Denize düşen Feride, yılana sarıldığını henüz bilmiyordur. İşte kaçıranlar için Yasak Elma 89.Bölüm İzleme linki ve yeni bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

14 Aralık 2020 Pazartesi 23:50 - Güncelleme:
Yasak Elma 89.bölüm izle! Yasak Elma 89. bölüm tek parça

Yasak Elma 89. bölümü ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Dizi kadrosunda büyük değişiklik yaşanan Yasak Elma 89. bölümde; Yıldız ve Çağatay'ın ilişkilerinin başlaması, Feride için büyük bir kabus olur. Feride, Yıldız ve Çağatay'ı ayırmak için elinden geleni yaparken, bulduğu nihai çözüm herkesi şaşırtacaktır. Yıldız'ın bu işe tepkisi ne olacak? Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte kaçıranlar için Yasak Elma 89.Bölüm İzleme linki ve Yasak Elma son bölüm özeti.

Yasak Elma 89. Bölüm dün akşam FOX TV ekranlarında yayınlandı. Yasak Elma 89. son bölümde Hasan Bey, herkesin olduğu bir ortamda Yıldız'ı över. Öte yandan Çağatay'ın eski kız arkadaşının devreye girmesiyle Yıldız ve Çağatay ilk kavgasını eder. Çağatay'ın annesi Feride'nin onları ayırmak için bulduğu çözüm ise herkesi şoke eder. Aksiyonun hız kesmediği dizi Yasak Elma 89.bölümü izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler.

YASAK ELMA 89. BÖLÜM İZLE

YASAK ELMA 89. BÖLÜM ÖZETİ

Yıldız ve Çağatay’ın ilişkilerinin başlaması, Feride için büyük bir kabus olur. Feride, Yıldız ve Çağatay’ı ayırmak için elinden geleni yaparken, bulduğu nihai çözüm herkesi şaşırtacaktır.

Çağatay'ın annesi Feride, Yıldızla oğlunu ayırmak için Şahika'yı oğlu ile bir araya getirmeyi düşünmektedir. Yıldız'ın bu işe tepkisi ne olacak?

Hasan Ali Kuyucu'yu yakın markajına almaya çalışan Şahika, başarılı olamayınca şansını başka yönde deneyecektir. Hasan Bey ise Şahika'nın nasıl bir karakterde olduğunu bildiğini ima eder.

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay'ın yer aldığı Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

YASAK ELMA DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ender, Yıldız ve Şahika’nın yolları istememelerine rağmen yeniden kesişmiştir.

Yıldız ise Çağatay’dan beklediği ilgiyi bulamamanın hayal kırıklığı içindedir. Çağatay'ın annesi Feride, Yıldız'a kurduğu kumpasın içine kendisi düştü. Yıldız'ı zor durumda bırakmak için elinden geleni yapan Feride, bu kez oğlunu kendinden uzaklaştıracak bir hamle yapar.

Çağatay, Yıldız'a 'Senin ciddi bir ilişki istediğini sanıyordum' der. Yıldız ise 'Ama ben onu seninle istiyordum, herkesle değil ki...' cevabını verir. Bu duygusal konuşma sonrası Çağatay ve Yıldız birbirlerine 1 adım daha yakınlaşırlar.

14 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Şahika, Mert’i kendi yanına çekemeyeceğini anlayarak onu şirketten uzaklaştırmanın yolunu bulur. Mert'e iftira atar. Mert ise soluğu Ender'in yanında alır. Çünkü ona bir tek Ender yardım edebilir.

EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. bölüm izle!

Sefirin Kızı 32. bölüm izle Puhu Tv!

Kefaret 4. bölüm izle!

Sen Çal Kapımı 22. bölüm full izle!

Arıza 14. son bölüm izle!