16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Yargı 28. bölüm 2.fragmanı | Yargı 28. Bölümde Ceylin gerçekleri öğrenecek mi?

Yargı 28. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı yer aldığı dizinin yeni bölüm tanıtımında Ilgaz hayatının en zor konuşmasını yapacaktır. Ceylin'i ise büyük bir sınav beklemektedir. Yekta, Ceylin'i olay mahalline götürür. Ilgaz, Ceylin'e gerçekleri söyleyecek mi? Ceylin gerçeği öğrenince ne yapacak? Yargı 28. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Yargı 28. Bölüm fragmanı

6 Nisan 2022 Çarşamba 13:21 - Güncelleme:
Yargı 28. bölüm 2.fragmanı | Yargı 28. Bölümde Ceylin gerçekleri öğrenecek mi?

Yargı dizisinin 28. bölümden 2. fragman da yayınlandı. Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yargı'nın yeni bölüm fragmanında Ilgaz Ceylin'e gerçekleri anlatmak için yeni tuttukları eve geliyor. Yargı 28. bölüm fragmanına Ilgaz'ın "Sevdiğin kadının gözlerinde kendini asmak gibi bir şey bu.." sözü damga vurdu. Yargı 28. Bölümde neler olacak? Ilgaz, Ceylin'e gerçeği söyleyecek mi? İşte Yargı 28. bölümden heyecan uyandıran fragmanlar

Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisinin 28. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı.

YARGI 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yargı 28. ölüm fragmanında Ceylin, Ilgaz'ın en sevdiği sokakta ev tutar. Ilgaz ise hayatının en zor konuşmasını yapmak için Ceylin'in yanına gider.

Ilgaz hayatının en zor konuşmasını yapacaktır. Ceylin'i ise büyük bir sınav beklemektedir. Ilgaz, Ceylin'e gerçekleri söyleyecek mi? Zafer'i öldürenin kardeşi Çınar olduğunu söylediğinde Ceylin ne yapacak?

YARGI 28. BÖLÜM 2. FRAGMAN

CEYLİN BABASININ KATİLİNİ ÖĞRENMEYE ÇOK YAKLAŞIYOR!

Ilgaz çaresizce babasının mektubunu okur. Artık gerçeklerin ayyuka çıkmasına çok az kalmıştır. Bunu Ceylin'e nasıl anlatacağını düşünürken Yekta çoktan uygulamaya geçmiştir. Ceylin babasının katilinin kim olduğunu öğrenecek mi?

Kanal D'nin, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı, 26. bölümüyle izleyenleri Pazar akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!

Üç Kız Kardeş 7.bölüm full izle!

Evlilik Hakkında Her Şey 26. son bölüm izle!

Mahkum 16.bölüm izle!

Oğlum dizisi 9. bölüm full izle!

Camdaki Kız 38. bölüm full izle YouTube!