10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Taşıt kredisi hesaplama nasıl yapılır? 0.49 oranla sıfır araç için taşıt kredisi hesaplama

Türkiye Cumhuriyeti tarihin en büyük düşük faizli kredi destek paketi açıklandı! Araç kredisi ile araba almak isteyenler yeni kredi destek paketi için taşıt kredisi hesaplama yapmak istiyor. Taşıt kredisi, 1 yıl geri ödemesiz destek kredisi 15 yıl vade ile geri ödenebilecek. Peki konut ve taşıt kredisi hesaplaması nasıl yapılır? 0.49 kredi hesaplama sayfası haberimizde. Araç kredisinde hem 2. el hem de sıfır otomobil almak için destek kredisi çekenler ne kadar geri ödeme yapacaklarını öğrenmek için 0.49 taşıt kredisi hesaplaması yapıyor. Taşıt kredisi hesaplama nasıl yapılır?

3 Haziran 2020 Çarşamba 09:57 - Güncelleme:
Taşıt kredisi hesaplama nasıl yapılır? 0.49 oranla sıfır araç için taşıt kredisi hesaplama

Taşıt kredisi hesaplama nasıl yapılır? sorusu yoğun olarak araştırılıyor. Yeni kredi destek paketi açıklandı. Kamu bankaları, koronavirüs normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için "konut kredisi, taşıt kredisi, sosyal hayatı destek ve tatil destek olmak üzere 4 yeni kredi paketini hayata geçirdi. Bunun üzerine taşıt kredisi çekmek isteyen vatandaşlar 0.49 kredi hesaplama tablosunu araştırmaya başladı. Taşıt kredisi hesaplama nasıl yapılır? İşte 2020 Kredi destek paketi geri ödeme için 0.49 sıfır araç kampanyaları için taşıt kredisi hesaplama ile düşük faizli kredi destek paketinin tüm detayları...

Taşıt kredisi hesaplama ile geri ödeme planı çıkarabilir, vadesini belirleyerek ne kadar zamanda geri ödeyeceğinizin kararını verebilirsiniz. Yeni kredi destek paketi şartları karşılandığı taktirde; Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası kredi destek paketini duyurdu. Destek paketi kapsamında konut kredisi, ev eşyası, çeyiz ve taşıt kredisinde düşük faizli uzun vadeli kredi sağlanacak. Peki taşıt kredisi hesaplama nasıl yapılır? 0.49 oranla sıfır araç için taşıt kredisi hesaplama tablosu haberimizde yer alıyor.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 2. el ve 0 taşıt kredilerinde vatandaşlara 6 ay ödemesiz ve 60 ay vade fırsatı sağlıyor.

Binek araçta ilk 6 ay geri ödemesiz yüzde 10 peşinatla alınabilecek. Bu kampanyayla birlikte 30 Haziran'da sona erecek olan 0.49 faiz oranlı taşıt kredisi böylelikle uzatılmış oldu. 0.49 taşıt kredisi, yerli üretim yapılan sıfır araçlar için uygulanacak olan bir kampanyadır.

KAMU BANKALARINDAN TAŞIT KREDİSİ PAKETİ

YERLİ ÜRETİME ÖZEL TAŞIT KREDİSİ

Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır km binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık %0,49 – %0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak.

2. EL TAŞIT KREDİSİ

İkinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere %0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak. Azami 6 ay ödemesiz toplam azami 60 ay vadeli 2. el binek otomobil ve ticari taşıt kredilerinde azami limit 150 bin TL olacak.

Kredi tutarı kasko değeri üzerinden özkaynak/yabancı kaynak üzerinden hesaplanacak olup, 7 yaşa kadar olan taşıtlar kredilendirilecek.

0.49 TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA (ÖRNEK TABLO)

50 bin liralık taşıt kredisi için 60 ay geri ödemeli 0.49 kredi hesaplamasına göre ödeme planı aşağıdaki gibidir.

NE ZAMAN BAŞVURULABİLECEK?

Konut kredisi başvuruları 2 Haziran'dan itibaren, Taşıt Kredisi Paketi için başvurular 5 Haziran'dan itibaren, Sosyal Hayatı Destek Kredisi Paketi başvuruları 5 Haziran'dan itibaren kamu bankaları şubelerinden yapılabilecek. Tatil Destek Kredi Paketi'ne başvuru tarihi ve kanalı ise bu hafta içerisinde açıklanacak.

OTOMOBİL

Türkiye'de üretilen araçlardan alacak vatandaşlar için de, geçtiğimiz yılın sonunda başlatılan kampanya gibi yeni bir kampanya başlatıldı. Türkiye'de üretimi yapılan otomobiller için destek kredisi alınabilecek.

YERLİ ÜRETİM YAPAN OTOMOBİL FİRMALARI HANGİLERİ?

Türkiye'deki araba üreten firmalar arasında yerli üretim yapan otomobil firmaları şöyle;

Fiat

FİAT EGEA 2020 FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Renault

RENAULT MEGANE 2020 FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

RENAULT CLİO 2020 FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Toyota,

Ford,

Peugeot,

Citroen,

Hyundai

HUNDAİ İ10 2020 FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

HUNDAİ İ20 2020 FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Honda, (kapatma kararı almıştı)

Isuzu,

Opel

KREDİ VERİLEN YERLİ ÜRETİM ARAÇ MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ