25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Baht Oyunu Ada kimdir, kaç yaşında? Baht Oyunu'nun Ada'sı Cemre Baysel hangi dizilerde oynadı?

Baht Oyunu dizisinin başrollerinden Cemre Baysel hakkında araştırmalar hız kazandı. Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel yer alıyor. Yaz dizileri arasında en eğlenceli yapımlardan olan Baht Oyunu'nda Ada karakterini Cemre Baysel canlandırıyor. Baht Oyunu dizisinde Ada'yı oynayan Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında? Baht Oyunu Ada kimdir? İşte Ada karakteri ve Cemre Baysel ile ilgili merak edilenler...

15 Haziran 2021 Salı 12:37 - Güncelleme:
Baht Oyunu Ada kimdir, kaç yaşında? Baht Oyunu'nun Ada'sı Cemre Baysel hangi dizilerde oynadı?

Kanal D'nin favori yaz dizisi olarak gösterilen Baht Oyunu, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Komedi türünde yazılan dizi, 15 Haziran 2021 Salı akşamı Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin tanıtımını izleyenler, "Baht Oyunu Ada kim, Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında" gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte Baht Oyunu Ada karakterini canlandıracak olan Cemre Bayselin hayatı ve oynadığı diziler...

BAHT OYUNU ADA TÖZÜN (AKCAN) KİMDİR?

Ada, Bursalı bir ailenin kızı. Babasını henüz birkaç aylıkken, annesini ise 12 yaşlarındayken kaybetmiş. İki teyzesi ve eniştesiyle büyümüş. Küçük bir kasabada ve büyük bir ailede büyümesinden dolayı sosyal bağları çok kuvvetli.

Herkesle çok kolay iletişim kurar ve bundan zevk alır. Çok girişken ve eğlencelidir. Genelde heyecanlı ve hızlı hızlı konuşur. Gözlem yeteneği güçlüdür. Hikayelere olan ilgisi ve yazma arzusu bu gözlem yeteneğinden beslenir.

CEMRE BAYSEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Cemre Baysel, 1999 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nü seçen Cemre Baysel 1.66 boyunda ve 53 kilo.

Cemre Baysel'in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile gerçekleşmiştir. Daha sonra İsimsizler dizisinde rol alan Cemre Baysal en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat vermiştir. Son dönemlerin yıldızı parlayan oyuncularından Cemre Baysel, yeni dizisi Baht Oyunu ile başrollerden biri olan Ada'yı canlandırıyor.

CEMRE BAYSEL'İN OYNADIĞI DİZİLER

2014- 2016: Yeşil Deniz (Gonca)

2017: İsimsizler (Gülperi)

2017: Payitaht Abdülhamid (Firuze)

2018: Elimi Bırakma (Melis)

2019: Ramo

BAHT OYUNU KONUSU

Baht Oyunu dizisinde, yaşadığı ilk aşkla mutluluğu yakalayamayan ama yine de mutlu olacağına dair ümidini kaybetmeyen Ada'nın hikayesi işlenecek. Ada, aşkı ve inancı arasında sıkışacak, ne yapacağını bilemez duruma gelecektir. Öte yandan Ada'nın yaşadığı keyifli anlar, komedi türünden seyirci karşısına çıkacak olan dizinin ana konusu olacaktır.

Baht Oyunu 1. bölüm full izle (ilk bölüm)

Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Taşkan kimdir?

Aytaç Şaşmaz'ın oynadığı diziler! Baht Oyunu Bora (Aytaç Şaşmaz) kimdir, kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar'dan boşandı!